BEKO vgradna pečica BIM25400XPS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vgradna pečica Beko BIM25400XPS se ponaša s pirolitičnim čiščenjem, 15 programi peke, med katerimi izstopa program za peko pice PizzaPro, s katerim bo pica pri ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavni rok

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ECE ponudbi
Ponudba trgovine ECE za izdelek BEKO vgradna pečica BIM25400XPS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred
A
Prostornina (v l)
71 l
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009233B4
Prijavi napako
Vgradna pečica Beko BIM25400XPS se ponaša s pirolitičnim čiščenjem, 15 programi peke, med katerimi izstopa program za peko pice PizzaPro, s katerim bo pica pri 310°C spečena le v 5 minutah, ventilacijska peka, štirikratno zasteklitvijo vrat, hladilnim ventilatorjem, programom za odmrzovanje in ohranjanje toplote, elektronskim upravljanjem in osvetlitvijo notranjosti.

Vgradna pečica omogoča tudi samodejne programe, hitro segrevanje in enostavno parno čiščenje, elektronska varnostna ključavnica pa preprečuje spreminjanje programov in odpiranje vrat med uporabo. Priloženi so 1 plitek, 1 globok pekač, rešetka in izvlečna vodila.

Tehnologija PizzaPro
Pečica Beko je vse, kar potrebujete za pripravo okusne domače pice v zavetju svoje domače kuhinje. Pečice Beko s programom za peko pice PizzaPro™ dosežejo visoko temperaturo peke 310 ?C in s pomočjo kamnite plošče za peko pice zagotavljajo, da bo pica spečena, kot bi bila v krušni peči. Rezultat je okusno hrustljava pica, ki je spečena v le petih minutah.

Pirolitično samo-čiščenje
Se iz vaše pečice kadi in širi neprijeten vonj? To pomeni, da morate zavihati rokave in se lotiti čiščenja. Toda to lahko hitro spremenite. Predstavljamo vam pirolitično samo-čiščenje, ki zagotavlja popolno čiščenje težko dostopnih delov notranjosti. Izbirate lahko med 120 minutnim postopkom čiščenja, ki je namenjen čiščenju trdovratne umazanije, pri manj umazani pečici pa se lahko odločite za 90 minutni ekološki pirolitični postopek, s katerim boste privarčevali do 25 odstotkov energije*. Med postopkom čiščenja se notranjost pečice segreje do 480 °C, kar umazanijo pretvori v prah. Vse, kar morate po končanem postopku storiti, je, da z vlažno krpo brez uporabe čistilnih sredstev obrišete ostanke.

Mehko zapiranje vrat
Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Parno čiščenje - SteamShine
Ste se naveličali napornega čiščenja in strganja zasušenih ostankov hrane ter maščob v notranjosti pečice? Zdaj lahko pozabite na drgnjenje in se prepustite sproščenemu kuhanju večerje v družbi družine in prijateljev. Izbrane pečice Beko, ki se ponašajo s peko s pomočjo pare, imajo program samočistilnega parnega čiščenja - SteamShine. Ob vklopu tega programa uparjalnik v notranjost pečice vbrizga paro, ki zmehča vse ostanke hrane in maščob, ki jih po končanem postopku preprosto obrišete z mehko krpo.
BEKO vgradna pečica BIM25400XPS
BEKO vgradna pečica BIM25400XPS
578,42 €
v ECE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka