VIDAXL vrv iz 100 % jute (10mm), 100m

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vrv iz jute je zaradi svoje univerzalne uporabe zelo priljubljena na različnih področjih. Idealna je za uporabo v kmetijstvu in ladjedelstvu, pa tudi za domačo uporabo ok... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 02:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL vrv iz 100 % jute (10mm), 100m. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008E7C00
Prijavi napako
Vrv iz jute je zaradi svoje univerzalne uporabe zelo priljubljena na različnih področjih. Idealna je za uporabo v kmetijstvu in ladjedelstvu, pa tudi za domačo uporabo okrog vašega doma in vrta, na primer pri gradnji ograje ali kot podpora za rastline.

Ta vrv je izdelana iz 100 % jute in je popolnoma okolju prijazna in primerna za recikliranje. Je tudi zelo trpežna, saj je odporna na trganje in obrabo. Vrv je lepa in mehka na dotik.

Prosimo, upoštevajte: ta vrv ni primerna za plezanje, dvigovanje dobrin/tovora ali za uporabo kot gugalnica/del gugalnice.

Upoštevajte: Ta vrv ni primerna za plezanje, dvigovanje dobrin/tovora ali za uporabo kot gugalnica/del gugalnice.
VIDAXL vrv iz 100 % jute (10mm), 100m
VIDAXL vrv iz 100 % jute (10mm), 100m
50,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka