DUREX kondomi MIX Fun Expolsion 40/1

DUREX kondomi MIX Fun Expolsion 40/1

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pripravite se na pravo eksplozijo zabave z Durex me&scaronanico, ki vsebuje kar 40 kondomov! Me&scaronanica Fun Explosion bo poskrbela za vsako razpoloženje, saj vsebuje ... Preberi cel opis
45,90 € -33 %
30,90 €
2-4 dni
-33 %45,90 €
z dostavo 34,89 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
34,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o SuperLove.si ponudbi
Ponudba trgovine SuperLove.si za izdelek DUREX kondomi MIX Fun Expolsion 40/1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008BB74C
Prijavi napako
Pripravite se na pravo eksplozijo zabave z Durex me&scaronanico, ki vsebuje kar 40 kondomov! Me&scaronanica Fun Explosion bo poskrbela za vsako razpoloženje, saj vsebuje vse od klasičnih kondomov, do bolj igrivih z rebrastimi dodatki ter okusom. Komplet me&scaronanice 40 kondomi vsebuje kondome: Durex Strawberry z okusom jagode, Durex Pleasure me z rebrastimi dodatki, Durex Intimate Feel klasične kondom, ter Ultra Thin ekstra tanke kondome. Izberite paket s katerim bo za&scarončita &scarone posebej zabavna. 40 va&scaronih najljub&scaronih Durex kondomov po izjemno nizki ceni!

Me&scaronanica Fun Explosion vsebuje:
10 x Kondomi Durex Strawberry Aroma: Tako sladki in tako omamno di&scaroneči.. To so jagodni Durex kondomi! Kondomi Strawberry so odlični za popestritev v spalnici saj imajo prijetne vonjave, ki bodo dodatno razvajale va&scarone čute. 10 x Kondomi Durex Pleasure Me: Če si zaželite dodatno stimulacijo, potem zagrabite posebno oblikovane kondome Pleasure Me. Kondomi imajo po dolžini nanizane različne pike in rebraste dodatke, ki med odnosi proizvajajo čutno stimulacijo za oba partnerja. 10 x Kondomi Durex Intimate Feel (Elite): Intimni občutki za vse, ki cenijo bližino. Kondomi Durex Intimate Feel so tanj&scaroni ter lubricirani kondomi za bolj gladke ter povezane odnose. Kadarkoli si boste zaželeli klasične kondome, ki bodo le poudarjali vajino ljubezen, boste lahko izbrali Intimate Feel kondome.10 x Kondomi Durex Feel Ultra Thin: Tako tanki, da boste komajda vedeli, da jih nosite. To so kondomi Durex Feel Ultra Thin, eni najtanj&scaronih kondomov izpod rok podjetja Durex. Kljub njihovi ultra tanki celoti, pa kondomi &scarone vedno nudijo za&scarončito, ki jo potrebujete.
DUREX kondomi MIX Fun Expolsion 40/1
DUREX kondomi MIX Fun Expolsion 40/1
30,90 €
v SuperLove.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka