AMOUAGE ženska parfumska voda Bracken, 100ml

AMOUAGE ženska parfumska voda Bracken, 100ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Parfumi Amouage | Amouage – kraljevski vonj eksotike. Amouage je neodvisna luksuzna blagovna znamka parfumov, ki se danes nahaja v Londonu, ampak njene korenine segajo na... Preberi cel opis
227,00 € -3 %
220,00 €
1-5 dni
-3 %227,00 €
z dostavo 223,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
223,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Koku.si ponudbi
Ponudba trgovine Koku.si za izdelek AMOUAGE ženska parfumska voda Bracken, 100ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Količina (ml/g)
100 ml/g
Ženski / moški
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0088CB4D
Prijavi napako
Parfumi Amouage | Amouage – kraljevski vonj eksotike. Amouage je neodvisna luksuzna blagovna znamka parfumov, ki se danes nahaja v Londonu, ampak njene korenine segajo na Srednji vzhod. Navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v sultanatu Oman in zato ponuja vonje, ki se odlikujejo po popolnoma unikatni harmoniji.Blagovno znamko Amouage je leta 1983 osnovalo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske družine, ki je s svojo odločitvijo oživil slavo arabskih dišav. Amouage Gold, prvo dišavo blagovne znamke, ki je postala večna klasika, je ustvaril legendarni francoski ustvarjalec parfumov Guyem Robert. Danes proizvaja Amouage več kot deset zelo luksuznih parfumov, med katere spadajo najodličnejše eksotične dišave na svetu. Filozofija Amouage je ustvarjati parfume, ki imajo resnične umetniške vrednote. V Amouage uporabljajo najbolj kakovostne, dragocene in eksotične sestavine, med katere spadajo srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica (Omani Rock Rose) ali mira. Posebne so tudi luksuzne stekleničke in seveda odlični parfumi Amouage, ki prinašajo unikatnost in popolnoma tipično eleganco.Nove parfume Amouage proizvajajo v južni Franciji, v Grassu, ki ga imajo za glavno mesto sveta parfumov. To zagotavlja garancijo blagovne znamke Amouage po najvišjih standardih. Od tod potujejo dišave v Oman, kjer poteka ekstrakcija, ki traja približno dva meseca. Pakiranje poteka skoraj izključno ročno. S tem se konča proces, ki se odlikuje po najvišjih standardih in kakovosti, ki temeljijo na konceptu "Made with Love", se pravi "Izdelano z ljubeznijo". Amouage pomeni življenjski stil, ki ga iščejo najbolj zahtevne in kritične stranke iz celega sveta. Med oboževalce blagovne znamke spadajo člani kraljevskih družin, svetovni voditelji, slavne osebnosti iz sveta filma, glasbe, mode in športa. Kot primer lahko navedemo imena: Terrence Howard, Marcia Cross, Randy Quaid, Chris 'Ludacris' Bridges, Benjamin Bratt, Kate Moss, Kimora Simmons ali Pierce Brosnan.Amouage pomeni umetnost, luksuz in občutek za detajle pri ustvarjanju resnično kraljevskih parfumov z vonjem eksotike.
AMOUAGE ženska parfumska voda Bracken, 100ml
AMOUAGE ženska parfumska voda Bracken, 100ml
220,00 €
v Koku.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka