Tuš panel "z diamantom" | Nadometni tuš panel EYN NTG40422

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Podrobni opis za tuš panel “z diamantom” | Nadometni tuš panel EYN NTG40422Naj vaša kopalnica zasije s tuš panelom EYN NTG40422Čud... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena 2. 02. 2024 ob 01:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ARMATURE-PIPE.SI ponudbi
Ponudba trgovine ARMATURE-PIPE.SI za izdelek Tuš panel "z diamantom" | Nadometni tuš panel EYN NTG40422. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00889B6E
Prijavi napako
Podrobni opis za tuš panel “z diamantom” | Nadometni tuš panel EYN NTG40422Naj vaša kopalnica zasije s tuš panelom EYN NTG40422Čudovit, sodobno oblikovan tuš panel v zlati barvi bo poskrbel, da bo vaša kopalnica zasijala v vsej svoji lepoti. Dovolite, da postane tuš panel “središče” kopalnice oziroma tisti del kopalnice, ki bo izstopal.Zlata barva s poudarjenim sijajem bo v kopalnico vnesla ogromno svežine in elegance.Tuš panel EYN NTG40422 vas bo zagotovo navdušil z zanimivimi, estetskimi oblikami in majhnimi detajli.Vrtljiva glava tušaGlava tuša, ki vam omogoča možnost tuširanja s funkcijo dežja je vrtljiva, kar pomeni, da jo lahko obrnete tako, kot vam bo najbolj ustrezalo. Je v obliki prelepega zvona, okrašenega z majhnimi kristalčki (šobe).Elegantna ročica za prhanjeRočica za prhanje je tisti del , ki vas bo pustil odprih ust. Čudovito obliko dopolnjuje bela obroba s čudovitim vzrocem, ki poteka okrog celotnega držala ročice.Ročica je oblikovana tako, da je na otip prijetna in jo je preprosto držati v rokah.Bela obroba krasi tudi ročaja za toplo in mrzlo vodo, zato je izdelek zares vrhunsko dizajniran.
Izbrani materiali za večjo kakovost tuš panelaTrpežna medenina bo poskrbela za dolgo življenjsko dobo in za čudovit sijaj, ki ga bo opazil vsakdo, ki bo obiskal vašo kopalnico. Ohranite ga lahko s čiščenjem s preprostim, nežnim detergentom. Tako bo tuš panel dolga leta brez neestetskih madežev.Zaključni sloj predstavlja poliran krom, kar še dodatno povečuje kvaliteto, vzdržljivost in življenjsko dobo samega tuš panela.
24-mesečna zagotavlja varen nakup izdelkaDa, prav ste prebrali. Ob nakupu tuš panela EYN NTG40422 vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo, ki potrjuje, da je izdelek vreden nakupa in zaupanja naši spletni trgovini. Ob nakupu boste v kompletu prejeli vse, kar potrebujete na njegovo montažo.Izkoristite ugodno ceno izdelka in si zagotovite ta čudoviti tuš panel še danes!
Tuš panel "z diamantom" | Nadometni tuš panel EYN NTG40422
Tuš panel "z diamantom" | Nadometni tuš panel EYN NTG40422
699,00 €
v ARMATURE-PIPE.SI

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka