Postelja Lux bela - 160 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ležalna površina: 160 x od 190 do 220 cmBarve: Bela

Prednosti:

Izredno trdna izvedba okvirjaMožnost regulacije višine vzmetnice Nežno zaokroženi robovi in vogali ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

22

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:36.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek Postelja Lux bela - 160 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Primerna za vzmetnice
Tip postelje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0087D0A7
Prijavi napako
Ležalna površina: 160 x od 190 do 220 cmBarve: Bela

Prednosti:

Izredno trdna izvedba okvirjaMožnost regulacije višine vzmetnice Nežno zaokroženi robovi in vogali Garancija 24 mesecev Enostavna montažaVišina vznožne končnice: 38 cm





Postelja LUX ima vzglavje oblazinjeno v mehko umetno usnje, kar naredi branje knjig ali gledanje TV še udobneje. Okvir je izdelan iz oplemenitene iverne plošče avstrijskega proizvajalca Kaindl debeline 25 mm, ter zaključen z nežno zaokroženimi robovi ABS. Okvir je spojen s kovinskim spojnim okovjem ter sredinsko vezno letvijo, na katero je priterjena dodatna sredinska noga. V horizontalni smeri pa je dodatno ojačan s sredinskim križom. Nastavljivo okovje omogoča regulacijo višine vzmetnice od 42 do 60 cm, ter nam tako omogoča prilagoditev željene višine vzmetnice. Nadstavek vzglavja mehko oblazinjen v belo umetno usnje.goditev željene višine vzmetnice. Nadstavek vzglavja mehko oblazinjen v belo umetno usnje.

ABS robovi

ABS rob ali nalimek se od klasičnega melaminskega robu razlikuje v mnogih stvareh. Najhitreje ga ločimo od melaminskega robu po njegovi debelini. Klasičen melaminski rob je največkrat debeline le 0,3 mm, ABS rob je pa kar 2 mm. Prav debelina robu je tista, ki bistveno poveča obstojnost izdelka ter uporabno vrednost končnega produkta.

Bistvena prednost ABS robu je v tem da so vogali nežno zaokroženi in ne ostri kot z uporabo melaminskega robu. Zato so izdelki izdelani z uporabo ABS robov mnogo bolj prijazni za uporabnika saj ne malokrat preprečijo poškodbe oblačil in samih uporabnikov.

Konstrukcija postelje

Postelja Lux bela - 160 cm
Postelja Lux bela - 160 cm
361,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka