SUUNTO športna ura Spartan Trainer, Steel

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
LASTNOSTI SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR:
Merjenje srčnega utripa na zapestjuMerjenje aktivnosti 24/7 s koraki, kalorijami in spancemPrejemanje obvestil iz pametneg...
Preberi cel opis
229,99 € -13 %
200,00 €
2-10 dni
-13 %229,99 €
z dostavo 203,95 €
Cena z dostavo
203,95 €
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 2 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hervis ponudbi
Ponudba trgovine Hervis za izdelek SUUNTO športna ura Spartan Trainer, Steel. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
GPS sprejemnik
da
Izgled
Kompatibilna z
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0085BB82
Prijavi napako
LASTNOSTI SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR:
Merjenje srčnega utripa na zapestjuMerjenje aktivnosti 24/7 s koraki, kalorijami in spancemPrejemanje obvestil iz pametnega telefona**Enostavna uporaba, vzdržljivostBarvni zaslon, s tremi gumbiVodotesnost do 50 mTriatlon in multišportni način (sprememba športa na poti)80 pred-nastavljenih športnih načinovSpremljanje plavanja v bazenuIntervalni treningiČas okrevanjaGPS višinaGPS navigacijanačrtovanje poti v aplikaciji Movescount ŽIVLJENSKA DOBA BATERIJE*:
Življenjska doba baterije do 10 h, z GPS zapisom vsako sekundo in najboljšo GPS natančnostjoŽivljenjska doba baterija 14 h, pri varčevanju z energijo, in dobro GPS natančnostjoŽivljenjska doba baterija 25 h, pri varčevanju z energijo, GPS zapisom vsakih 60 s in zadovoljivo GPS natančnostjo DNEVNA UPORABA:
Merjenje aktivnosti 24/7 s koraki, kalorijami in spancemPrejemanje obvestil iz pametnega telefona**Planiranje treninga*Prilagodljivi zasloni ureSuunto Spartan ure so združljive s pametno Bluetooth povezavo, niso združljive z ANT+™ POVEZLJIVOST:
Združljivost s pasom za merjenje srčnega utripa (HR belt)Združljivost s kolesarskim senzorjem za merjenje moči in kadenceZdružljivost s tekaškim senzorjem SKUPNOST MOVESCOUNT:
Primerjava osebnih dosežkov in vpogled v treninge podobne skupine uporabnikov* in **Trenirajte in se primerjajte z ostalimi uporabniki*Odkrijte nove poti s pomočjo toplotnih zemljevidov in planirajte lastne poti*, prenos na uro in navigacija * v Suunto Movescount, ** s Suunto Movescount mobilno aplikacijo za iOS in Android


























 
SUUNTO športna ura Spartan Trainer, Steel
SUUNTO športna ura Spartan Trainer, Steel
200,00 €
v Hervis

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka