Španska muha (za moške in ženske)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Španska muha ni brez razloga legenda med afrodiziaki!   Španska muha je že legendarni afrodiziak za ženske in moške. Za špansko muho prav... Preberi cel opis
Cena z dostavo
13,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Španska muha (za moške in ženske). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta stimulatorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0084410F
Prijavi napako
Španska muha ni brez razloga legenda med afrodiziaki!   Španska muha je že legendarni afrodiziak za ženske in moške. Za špansko muho pravijo, da že nekaj kapljic razvname njo ali njega. Če je temu res tako pa presodite sami. Po potrebi vzemite pred spolno aktivnostjo 5 - 15 kapljic s pijačo ali hrano. V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Španska muha (za moške in ženske) ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na 080 12 99 ali 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh. Tekočina je motna, ker vsebuje naravne sestavine.   Kapljice za moške in ženske, prehransko dopolnilo Količina: 10 ml Uporaba/Priporočena količina: 5 – 15 kapljic (1 ml) Sestavine v izdelku: Voda, Izvleček Muira Puama (Ptychopetalum olacoides), izvleček rastline Damiana (Turnera diffusa), Glicerin, kalijev sorbat Opozorila: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Pred uporabo preverite, če ste alergični na katero od sestavin. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.
Španska muha (za moške in ženske)
Španska muha (za moške in ženske)
9,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka