Keramični valjar s posipalnikom Bakewell

Keramični valjar s posipalnikom Bakewell

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Keramični valjar s posipalnikom iz linije Bakewell znamke Mason Cash opravlja 3 naloge hkrati: z njegovo pomočjo po delovni površini naprej posujete moko, nato testo zval... Preberi cel opis
Cena z dostavo
23,95 €
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Keramični valjar s posipalnikom Bakewell. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00842D26
Prijavi napako
Keramični valjar s posipalnikom iz linije Bakewell znamke Mason Cash opravlja 3 naloge hkrati: z njegovo pomočjo po delovni površini naprej posujete moko, nato testo zvaljate in ga za konec še izmerite, da bo prave velikosti za v pekač. Izdelan je iz trpežne kamenine. Z lahkoto ga napolnite, posipanje z njim pa je fino, natančno in preprosto. Operite ga ročno. Velikost: 33x6,4 cm. Navdih za linijo Bakewell so oblikovalci dobili v mestu Derbyshire, ki je od sredine 19. stoletja pa vse do danes poznano po peki imenitnih sladic, kot sta puding (narastek) in tart (pita).
Keramični valjar s posipalnikom Bakewell
Keramični valjar s posipalnikom Bakewell
20,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka