State Bicycle Co. Beorn Core-Line fixie

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Kolo je narejeno na vzdržljivem jeklenem okvirju. Vsebuje flip-flop pesto za kolesarjenje v fixie stilu ali s prostim tekom in Van roeaje z vzorcem vaflja. Kolo je moe... Preberi cel opis

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00821FA7
Prijavi napako

Kolo je narejeno na vzdržljivem jeklenem okvirju. Vsebuje flip-flop pesto za kolesarjenje v fixie stilu ali s prostim tekom in Van roeaje z vzorcem vaflja. Kolo je moeno, vsestransko in je na voljo po izjemni ceni. Ee želite dobro kolo za zabavo, a si hkrati ne želite dirkalnega kolesa, je to kolo kot nalaše za vas.

Cilj podjetja State Bicycle Co. je ponuditi kupcem najatraktivnejša, visoko kvalitetna in enostavna kolesa s stalnim prenosom ali prostim tekom za najnižjo možno ceno.

Vsak model kolesa je na voljo od 4 mesece do enega leta, nato pa ga "upokojijo". Nato namesto njega predstavijo nov model. Vsako kolo vsebuje pedala in zavore, ki pa zaradi estetskih razlogov niso vidni na vsaki sliki.

Kako izbrati pravo velikost kolesa?

Prevzem kolesa v kolesarskem servisu

Primerjava med našimi fiksi kolesi

State Bicycle Co. Beorn Core-Line fixie
State Bicycle Co. Beorn Core-Line fixie
379,00 €
v mestnokolo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka