Car-Rep Paint Remover, 400ml

Car-Rep Paint Remover, 400ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Car-Rep® Paint Remover je učinkovito sredstvo za odstranjevanje barve. Gelasta struktura zagotavlja da ne odteka in je primeren za odstranjevanje večine barve na trži... Preberi cel opis
Cena z dostavo
15,76 €
Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o operi-avto ponudbi
Ponudba trgovine operi-avto za izdelek Car-Rep Paint Remover, 400ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta dodatne opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00804698
Prijavi napako
Car-Rep® Paint Remover je učinkovito sredstvo za odstranjevanje barve. Gelasta struktura zagotavlja da ne odteka in je primeren za odstranjevanje večine barve na tržišču. Poleg barve odlično odstranjuje tudi lak, lepila in tesnila. Enostaven za uporabo. Zmogljivost: cca 1m2.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro preberemo navodila na embalaži. Dozo dobro pretresemo (2min). Pred nanosom mora imeti sredstvo sobno temperaturo (5-30 C). Pred nanosom se vedno prepirčamo na majhnem skritem delu, da sredstvo ne poškoduje površine. Napršimo na površino in pustimo učinkovati 5-15 min. Reakcija je odvisna od starosti in kvalitete nanosa barve, ki jo želimo odstraniti. V kolikor je potrebno si pomagamo z kovinskim strgalom ali žično ščetko in postopek ponovimo. Pozor: Sredstvo lahko poškoduje plastične površine. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-etilpirolidin-2-on Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H360 Lahko škoduje plodnosti ali nerojenemu otroku . H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. 
Car-Rep Paint Remover, 400ml
Car-Rep Paint Remover, 400ml
10,86 €
v operi-avto

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka