XPLORE prenosni zvočnik XP847

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Full LED atraktivni svetlobni efekti. Podpora predvajanja preko Bluetooth. Podpora predvajanja in snemanja na USB ključ. Podpora predvajanja iz spominske kartice SD. AUX ... Preberi cel opis
49,99 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
53,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Merkur ponudbi
Ponudba trgovine Merkur za izdelek XPLORE prenosni zvočnik XP847. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč zvočnika (W)
20
Povezljivost
Teža (v g)
300 g
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007D5ACB
Prijavi napako
Full LED atraktivni svetlobni efekti. Podpora predvajanja preko Bluetooth. Podpora predvajanja in snemanja na USB ključ. Podpora predvajanja iz spominske kartice SD. AUX 3,5mm Vhod za priklop zunanje naprave. Podprti formati: MP3 in WMA. Vgrajen močan 9W zvočnik. Mikro USB vhod. LED indikator pripravljenosti. Polnenje preko Micro USB kabla (priložen). Vgrajena polnilna baterija Li-ion 1800mah. Dodan pas za lažji transport. Ohišje iz kvalitetne ABS plastike.
XPLORE prenosni zvočnik XP847
XPLORE prenosni zvočnik XP847
49,99 €
v Merkur

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka