Brezkontaktni dezinfekcijski brizgalnik Germstar G1 oranžen

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Naprava za brezkontaktno razkuževanje in nego rok. Vgrajen IR senzor ob prisotnost rok brizgne predstavljeno količino razkužila ali mila klinične kakovosti.

Sistem... Preberi cel opis

Cena z dostavo
102,94 €
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena 26. 02. 2024 ob 01:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o filtri-za-vodo.si ponudbi
Ponudba trgovine filtri-za-vodo.si za izdelek Brezkontaktni dezinfekcijski brizgalnik Germstar G1 oranžen . Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007CDFFF
Prijavi napako
Naprava za brezkontaktno razkuževanje in nego rok. Vgrajen IR senzor ob prisotnost rok brizgne predstavljeno količino razkužila ali mila klinične kakovosti.

Sistemi Germstar zagotavljajo od 20 do 40% zmanjšanje bolniških odsotnosti zaradi nalezljivih bolezni in okužb.

Germstar senzorski dozator Soaptronic odlikuje prijeten design in robustno ohišje (ABS). Primeren je za uporabo v bolnicah, vrtcih, šolah, podjetjih, skladiščih, športnih centrih in v industriji. Uporaben je povsod kjer je veliko ljudi in je pomembno, da ljudje uporabljajo mila in razkužila namenjena preprečevanju in širjenju okužb ali epidemij.

Prijeten izgled in široka izbira baru, je prepričljivo najboljša izbira za vsako jedilnico in umivalnico. Opaznost dozatorja poskrbi, da si vsak otrok, študent ali učitelj ne pozabi umiti rok, ko zapušča toaletne prostore. Higiena rok in dezinfekcija rok pomembno vplivata na zmanjšanje okužb in preprečujeta širjenje nalezljivih bolezni.

Dozator Germstar ima infrardeč detektor gibanja, ki sproži brizg mila ali razkužila. Količina mila ali razkužila je nastavljiva. Vedno nanesemo optimalno količino tekočine, brez odpadka. Dozator nima gibljivih delov in deluje s pomočjo gravitacije. Nivo mila ali razkužila je viden skozi transparenten pokrov podajalnika.

Okrogla oblika preprečuje mikroorganizmom, ki se nahajajo v prahu da bi se naselili na podajalniku. Inovativna in privlačna oblika spodbuja umivanje rok

Brezstični sistem eliminira navzkrižno kontaminacijo in poskrbi za popolnoma razkužene roke v samo 15 - 20 sekundah

K vsakemu dozatorju so priložena navodila in komplet za stensko montažo.

Brezkontaktni dezinfekcijski brizgalnik Germstar G1 oranžen
Brezkontaktni dezinfekcijski brizgalnik Germstar G1 oranžen
97,60 €
v filtri-za-vodo.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka