La Caja China, kubanski žari za pod peko, so postali priljubljeni pri piscih o hrani in slavnih sladokuscih. Med njimi je tudi voditelj oddaje Throwdown na Food Networku, Bobby Flay.
V »Kuhanju z La Caja Chino«, vas Perry Perkins popelje na gastronomsko popotovanje po Ameriki – od klasičnih kubanskih jedi Miamija, preko tradicionalnega žara Teksasa in Karoline, do svežih okusov pacifiškega severozahoda.
Recepti vsebujejo najbolj priljubljene jedi iz žara in čudovite priloge, ki so opisane v jasnih La Caja China navodilih. Vključujejo:Goveja prsa na teksaški način
Pacifiško-severozahodni losos
Pečeni puran na južnjaški način
Svinjska rebra po karolinško
Cel odojek po memfiško
Razžarite oglje, izberite najljubši recept in očarajte svoje goste z enostavnimi, a slastnimi jedmi.
V žarih za pod peko La Caja China se lahko zgodijo čudovite stvari.
Tehnične specifikacije:Mehke platnice: 164 strani
Založnik: Mountain Books (14. Avgust, 2010)
Jezik: angleški
ISBN-10: 1451598017
ISBN-13: 978-1451598018
Dimenzije: 25x18x1 cm
Predgovor: Roberto Guerra