REMINGTON navijalke H9100 PRO LUXE

REMINGTON navijalke H9100 PRO LUXE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Oblikujte osupljive in dolgo obstojne kodre s PROluxe vročimi navijalkami, s pomočjo Dual Heat tehnologije, ki inteligentno ogreva tako navijalke kot tudi sponke in ustva... Preberi cel opis
73,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
79,48 €
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 9. 05. 2024 ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek REMINGTON navijalke H9100 PRO LUXE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007AC002
Prijavi napako
Oblikujte osupljive in dolgo obstojne kodre s PROluxe vročimi navijalkami, s pomočjo Dual Heat tehnologije, ki inteligentno ogreva tako navijalke kot tudi sponke in ustvarja popolno oblikovane kodre. Z navijalkami, ki se ogrejejo v samo 90 sekundah, ustvarjajo kodre v samo 5 minutah s pomočjo dveh različno velikih navijalk. Tako imate vse za dih jemajoč izgled. 20 žametnih navijalk, 8 srednjih (25 mm) in 12 velikih (32 mm). Izboljšana sponka za hitrejše nameščanje, dvojna tehnologija ogrevanja, ogrevane navijalke in sponke v samo 90 sekundah, enostavno shranjevanje, zaščitni pokrov, keramično ogrevane sponke, indikator delovanja.
REMINGTON navijalke H9100 PRO LUXE
REMINGTON navijalke H9100 PRO LUXE
73,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka