VIDAXL 17-delni komplet vrtnega pohištva iz poli ratana, rjav

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta sedežna garnitura iz ratana predstavlja kombinacijo stila in funkcionalnosti, zato bo prava zvezda vašega vrta. Celoten komplet pohištva je ustvarjen za ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Amiroshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Amiroshop.si za izdelek VIDAXL 17-delni komplet vrtnega pohištva iz poli ratana, rjav. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Širina mize (cm)
74
Število kosov v setu
17
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00760682
Prijavi napako
Ta sedežna garnitura iz ratana predstavlja kombinacijo stila in funkcionalnosti, zato bo prava zvezda vašega vrta. Celoten komplet pohištva je ustvarjen za celoletno uporabo na prostem.

Zahvaljujoč na vodo in vremenske razmere odpornemu PE ratanu, je ta počivalni komplet trpežen, enostaven za čiščenje in primeren za vsakodnevno uporabo. Komplet sedežne garniture ima močan, jeklen okvir z oblogo iz umetne mase. Je tudi lahek in modularen, zato je popolnoma fleksibilen in enostaven za prenašanje, podal pa se bo k vsaki postavitvi. Debele, odstranljive blazine za sedeže so izjemno udobne.

Paket vsebuje 2 kotna kavča, 1 sredinski kavč, 1 kavč enosed, 1 tabure, 1 čajno mizico, 5 blazin za sedeže in 6 blazin za hrbet.
VIDAXL 17-delni komplet vrtnega pohištva iz poli ratana, rjav
VIDAXL 17-delni komplet vrtnega pohištva iz poli ratana, rjav
538,69 €
v Amiroshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka