IIYAMA monitor XU2492HSU-B1

IIYAMA monitor XU2492HSU-B1

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Iiyama ProLite XU2492HSU-B1 je odličen 24" Full HD LED monitor s 1920x1080 ločljivostjo, Privlačen dizajn "od roba do roba" ga naredi za odločno izbiro za ... Preberi cel opis
221,63 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-9 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek IIYAMA monitor XU2492HSU-B1. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Novi energijski razred (2021)
D
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
5 ms
Poraba energije (kWh/1000h)
13
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0074BE5E
Prijavi napako
Iiyama ProLite XU2492HSU-B1 je odličen 24" Full HD LED monitor s 1920x1080 ločljivostjo, Privlačen dizajn "od roba do roba" ga naredi za odločno izbiro za postavitve več monitorjev skupaj. IPS matrika ponuja natančne barve s širokomi vidnimi koti. Visok kontrast in svetilnost naredita zaslon primeren za urejanje fotografij in spletno oblikovanj. Idealna izbira za več monitorske postavitve doma ali v pisarni.

IPS tehnologija ponuja višji kontrast, boljše črnine in mnogo boljše vidne kote kot standardna TN tehnologija. Slika na zaslonu bo odlična ne glede na to, pod katerim koto gledate nanj.

Kontrastno razmerje je razlika med najtemnejšo črno in najsvetlejšo belo barvo, ki ga lahko prikaže monitor. ACR (Advanced Contrast Ratio) je funkcija, ki samodejno prilagaja kontrast in svetilnost zaslona, da zagotovi najboljšo kvaliteto slike med gledanjem filmov in igranjem iger.
Brez utripanja + filter modre svetlobe
Ultimativna rešitev za udobje in zdravje vaših oči. ProLite XU2492HSU-B1 je monitor brez utripanja in z manj modre svetlobe in ob uporabi opazno zniža občutek utrujenosti oči.
IIYAMA monitor XU2492HSU-B1
IIYAMA monitor XU2492HSU-B1
221,63 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka