Satisfyer vibrator Partner Plus, vijoličen

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tukaj je vibrator Partner Plus, ki bo v vašo spalnico pričaral razburljivo erotično stimulacijo, ob kateri bosta uživala oba. Njegova ergonomska oblika je namreč izdelana... Preberi cel opis
Cena z dostavo
53,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Satisfyer vibrator Partner Plus, vijoličen. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0074B468
Prijavi napako
Tukaj je vibrator Partner Plus, ki bo v vašo spalnico pričaral razburljivo erotično stimulacijo, ob kateri bosta uživala oba. Njegova ergonomska oblika je namreč izdelana tako, da objame intimne predele, ter med spolnim odnosom nudi dodatno stimulacijo, ter bolj intenzivno ljubljenje. Vibrator Partner Plus se v primerjavi z predhodnikom razlikuje v še močnejši stimulaciji, zahvaljujoč dvojnemu vibracijskemu motorčku. Če si želite nadgradnjo pri posteljnih aktivnostih, je to pripomoček številka ena s katerim si bosta orgazmične občutke delila oba enakovredno. Vibrator je izdelan iz vrhunskega, telesu prijaznega medicinskega silikona, ki ponuja svilnat dotik, ter brezskrbno zabavo. Uporabljate ga lahko v paru, ali pa na samem.

Odkrijta nove dimenzije erotičnih občutkov, in to v paru! Vibrator Partner Plus ima dva intenzivna vibracijska motorja, ter kar 10 različnim programov, ki si jih lahko nastavite po svojih željah. Je zelo enostaven za uporabo, vibracije pa boste lahko upravljali kar med samim spolnim odnosom. Posebno zaobljena oblika nebo motila ob penetraciji, vendar bo s svojim svilnatim dotikom nudila stimulacijo, ki jo še nista doživela. Elegantno oblikovan vibrator, pa bo zadovoljil tudi tiste, ki iščejo bolj stilsko dovršeno igračko.
Satisfyer vibrator Partner Plus, vijoličen
Satisfyer vibrator Partner Plus, vijoličen
49,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka