MACs Cat Adult raca, puran in piščanec - Varčno pakiranje: 2 x 7 kg

MAC's Cat Adult raca, puran in piščanec - Varčno pakiranje: 2 x 7 kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mešanica treh vrst perutnine je posebna poslastica za vašo mačko. Uravnotežena receptura zagotavlja naravno prehrano, ki poveča vitalnost. Poleg račjega, puranjega in piš... Preberi cel opis
127,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek MAC's Cat Adult raca, puran in piščanec - Varčno pakiranje: 2 x 7 kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX006B7AB9
Prijavi napako
Mešanica treh vrst perutnine je posebna poslastica za vašo mačko. Uravnotežena receptura zagotavlja naravno prehrano, ki poveča vitalnost. Poleg račjega, puranjega in piščančjega mesa ta lahko prebavljiva suha hrana vsebuje dragocene vitamine, minerale in bistvene hranilne snovi ter gorska zelišča in spirulino. Fruktooligosaharid (FOS) kot prebiotik skrbi za uravnoteženo črevesno floro in tako za optimalno absorpcijo hranilnih snovi. Ker MAC´s Cat Adult z račjim, puranjim in piščančjim mesom ne vsebuje žit in glutena, ga telo zelo dobro prenaša, uporablja pa se lahko tudi ob alergijah. Norveško lososovo olje je bogato z omega maščobnimi kislinami in poskrbi za zdravo kožo in bleščečo dlako. Brusnice naravno prispevajo k nastajanju kisline in pomagajo preprečiti okužbe mehurja. Ta učinek dodatno podpira tudi zmerno visoka pH-vrednost hrane. Poleg tega hrana vsebuje za srce in oči pomemben tavrin ter zelenoustno školjko, ki krepi zdravje sklepov. MAC´s Cat Adult z račjim, puranjim in piščančjim mesom na kratko: Visokokakovostna popolna suha hrana za odrasle mačke S tremi vrstami perutnine: okusna mešanica račjega, puranjega in piščančjega mesa Visoka vsebnost beljakovin: 46 % perutnine ter losos in morski rakci so visokokakovostni viri živalskih beljakovin Brez žit in glutena: primerna tudi za občutljive mačke in mačke z alergijami Z gorskimi zelišči: blagodejna in okusna Z brusnicami in zmerno visoko pH-vrednostjo: pomaga ohranjati zdrav mehur Mešanica bistvenih hranilnih snovi: uravnotežena kombinacija vitaminov in mineralov Norveško lososovo olje: bogato z omega maščobnimi kislinami, krepi zdravje kože in dlake Lahko prebavljiva: z veliko lahke perutnine in s prebiotikom FOS Proti sprimkom dlak: receptura pomaga preprečiti tvorbo klobčičev dlake v želodcu Tavrin: krepi srce in oči Z L-karnitinom: spodbuja presnovo S spirulino: vsebuje tokoferole, večkrat nenasičene maščobne kisline in karotenoide Z izvlečkom Jucce schidigere: pomaga ublažiti vonj iztrebkov Zelenoustna školjka: ohranja zdrave sklepe
MAC's Cat Adult raca, puran in piščanec - Varčno pakiranje: 2 x 7 kg
MAC's Cat Adult raca, puran in piščanec - Varčno pakiranje: 2 x 7 kg
127,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka