Royal Canin Veterinary Diet - Anallergenic - Varčno pakiranje: 2 x 8 kg

Royal Canin Veterinary Diet - Anallergenic - Varčno pakiranje: 2 x 8 kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Želodčno-prebavni trakt in koža sta dva visoko občutljiva organa naših hišnih živali, ki sta izpostavljena različnim vplivom. Veliko psov trpi za preobčutljivostjo na hra... Preberi cel opis
179,98 € -8 %
164,99 €
2-5 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o PasjaHrana.net ponudbi
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00681434
Prijavi napako
Želodčno-prebavni trakt in koža sta dva visoko občutljiva organa naših hišnih živali, ki sta izpostavljena različnim vplivom. Veliko psov trpi za preobčutljivostjo na hrano in prehranskimi intolerancami. Alergije se pojavijo, ko imunski sistem živali odreagira na snov, ki je neškodljiva. Ta reakcija je lahko pri psih različno izrazita. Royal Canin Anallergenic je dietna suha hrana, posebno razvita za pse z močnimi alergijami in idealna hrana za dosledno izključevalno dieto. Beljakovine v recepturi imajo nizko molekularno težo in lahko odločno zmanjšajo alergične reakcije na hranilne snovi. V osnovi se upošteva pri pripravi in recepturi preprečevanje kontakta s prehranskimi alergeni. Poseben sinergističen antioksidantni kompleks pomaga tudi pri nevtralizaciji prostih radikalov. Za podporo barierne funkcije kože se uporablja patentiran kompleks hranilnih snovi. Indikacije: Izključevalna dieta Prehranske intolerance Alergije na hrano z dermatološkimi in/ali gastrointestinalnimi simptomi Vnetna črevesna bolezen (IBD) Kontraindikacije: Hiperlipidemija Hiponatriamija Pankreatitis Breje in doječe psice - mladiči Posebne lastnosti izdelkov: Oligopeptidi: beljakovinski sestavni deli z nižjo molekularno težo za zmanjšanje alergičnih reakcij proti hranilnim snovem. Nizkoalergena: receptura je pripravljena za preprečevanje kontakta s prehranskimi alergeni, postopek priprave se izvaja tako, da se prepreči kontakt z alergeni v hrani. Zaščita kože: patentiran kompleks za podporo barierne funkcije kože. Antioksidantni kompleks: patentiran sinergijski antioksidantni kompleks pomaga pri nevtralizaciji prostih radikalov. Več informacij Hidrolizat perne moke z nizko molekularno težo vsebuje oligopaptide in 88% prostih aminokislin, ki nimajo alergenega potenciala. Molekularna teža recepture je do 95% pod 1kDa. Trajanje terapije Pri sumu na prehransko alergijo ali intoleranco je potrebno menjati prehrano psa in to takoj brez faze prilagajanja. Dietno terapijo je potrebno izvajati doživljenjsko.
Royal Canin Veterinary Diet - Anallergenic - Varčno pakiranje: 2 x 8 kg
Royal Canin Veterinary Diet - Anallergenic - Varčno pakiranje: 2 x 8 kg
164,99 €
v PasjaHrana.net

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka