GREE klimatska naprava U-Crown (GWH09UB-K3DNA4F)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klimatska naprava Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F 2,6/3kW se pohvali z G10 Inverter tehnologijo, ki zagotavlja popolno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu... Preberi cel opis
1.256,60 € -24 %
958,90 €
-24 %1.256,60 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek GREE klimatska naprava U-Crown (GWH09UB-K3DNA4F). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
Glasnost notranje enote (v dB)
56 dB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX006524E5
Prijavi napako
Klimatska naprava Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F 2,6/3kW se pohvali z G10 Inverter tehnologijo, ki zagotavlja popolno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev. Ponaša se z vgrajenim patentiranim 2-stopenjskim rotacijskim kompresorjem z inverterjem, ki omogoča varno ter stabilno delovanje klimatske naprave tudi v izjemno nizkem območju vrtljajev, kar je ključnega pomena za natančno vzdrževanje temperature prostora, ko se temperatura približuje želeni.Klimatski napravi U-Crown je vgrajen WiFi modul za daljinski nadzor, ki omogoča nadzor naprave preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Odlikuje jo notranja enota s 7-stopenjskim ventilatorjem, s čimer je poskrbljeno za visoko raven udobja. Edinstvena lastnost klime je dvojna loputa za natančno usmerjanje zraka. Opremljena je s filtrom zraka s hladno plazmo.
GREE klimatska naprava U-Crown (GWH09UB-K3DNA4F)
GREE klimatska naprava U-Crown (GWH09UB-K3DNA4F)
958,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka