NS TOYS analni čep Renegade Spade, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izdelan je iz vrhunskega 100% telesu prijaznega silikona, ki ima na otip gladko ter svilnato površino. Edinstvena oblika T črke pa ima na dnu zaobljeni lok čepa za lažjo ... Preberi cel opis
22,99 € -20 %
18,39 €
-20 %22,99 €
z dostavo 22,09 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
22,09 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek NS TOYS analni čep Renegade Spade, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
10 cm
Premer (cm)
3 cm
Vrsta analnega pripomočka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0064C3B8
Prijavi napako
Izdelan je iz vrhunskega 100% telesu prijaznega silikona, ki ima na otip gladko ter svilnato površino. Edinstvena oblika T črke pa ima na dnu zaobljeni lok čepa za lažjo vstavitev v anus. Renegade je srednje velikosti in je primeren za vse, ki imajo radi klasične analne pripomočke v elegantni ter kvalitetni izvedbi.

Kolekcija Renegade analnih čepov podjetja Ns Novelties vam ponuja visoko kvaliteto ter dodelane klasične oblike, ki bodo začarale. Pri analni uporabi je še posebej pomembno, da so pripomočki koži prijazni in preprosti za čiščenje. Analni čep Renegade je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki ima zelo prijeten žameten dotik. Njegova tekstura je po celotni površini stimulatorja gladka in mehka, ter ne vsebuje nobenih šivov. Očistite ga lahko z toplo vodo ali čistilom za erotične pripomočke.

Spada med srednje velike analne čepe in je primeren tako za začetnike, kakor tudi tiste, ki so že srečali s tovrstnimi pripomočki. Uporabljajo ga lahko moški in ženske.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.
NS TOYS analni čep Renegade Spade, črn
NS TOYS analni čep Renegade Spade, črn
18,39 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka