G3 strešni kovček HELIOS 480

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Potujete na lepše? 390-litrski strešni kovček G3 HELIOS 480 bo poskrbel, da boste lahko s seboj vzeli tudi vse tisto, kar ne gre v prtljažnik va&s... Preberi cel opis
324,40 €
1-10 dni
Cena z dostavo
334,39 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek G3 strešni kovček HELIOS 480. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
198 cm
Največja obremenitev (v kg)
50 kg
Širina (cm)
78 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0099D3EE
Prijavi napako
Potujete na lepše? 390-litrski strešni kovček G3 HELIOS 480 bo poskrbel, da boste lahko s seboj vzeli tudi vse tisto, kar ne gre v prtljažnik vašega avta. 

Priročna uporaba strešnega kovčka G3 HELIOS 480

V strešnem kovčku HELIOS boste svojo prtljago zavarovali s trakovi za fiksiranje prtljage, ki jih prejmete ob nakupu, ter tako poskrbeli za povsem brezskrbno vožnjo. 

Strešni kovček se ponaša še z obojestranskim odpiranjem, kar pomeni, da lahko do njega dostopate iz obeh strani avtomobila, za kar najbolj enostavno pakiranje tudi, ko se vam najbolj mudi. 

Izredno lahka montaža strešnega kovčka G3 HELIOS 480

Niste preveč spretni z izvijačem? Brez skrbi! Montaža strešnega kovčka G3 HELIOS 480 poteka brez uporabe orodja, zato boste kovček na streho avta zlahka namestili samo z nekaj dobre volje in pripravljenosti. Montaža je hitra in enostavna, da se lahko kar najhitreje odpravite na naslednji izlet. 

Strešni kovček G3 HELIOS 480: varen na cesti in na parkirišču 

Kovček za prevoz prtljage na strehi G3 HELIOS 480 je opravil test CITY CRASH TÜV (DIN 75302), kar pomeni, da je njegova uporaba v prometu varna. 

Strešni kovček je varen tudi, ko vaše vozilo miruje. Ker je opremljen s kar dvema centralnima ključavnicama, bo vaša prtljaga v njem popolnoma zaščitena pred nepridipravi, ki bi drugače lahko pokvarili vaš oddih.
G3 strešni kovček HELIOS 480
G3 strešni kovček HELIOS 480
324,40 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka