Masažnik Nalone Rock Vibrating

Masažnik Nalone Rock Vibrating

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Masažnik Nalone Rock Vibrating z rabbit nastavkom spada v skupino inovativno oblikovanih izdelkov za intimni užitek, saj njegova velika glava omogoča vzburljivo draženje ... Preberi cel opis
Cena z dostavo
53,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Masažnik Nalone Rock Vibrating. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0058D447
Prijavi napako
Masažnik Nalone Rock Vibrating z rabbit nastavkom spada v skupino inovativno oblikovanih izdelkov za intimni užitek, saj njegova velika glava omogoča vzburljivo draženje različnih erogenih con, k zadovoljivemu rezultatu uporabe pa pripomore tudi mogočen motorček, ki preko glave pošilja vibracije v občutljive intimne točke ter z brezžičnim delovanjem omogoča kar najbolj preprosto in praktično uporabo. Izkoristite 7 navdušujočih načinov vibriranja ter preizkusite lestvico različnih vibracij ter pustite, da vas silikonska glava ljubkuje po najbolj skritih predelih telesa pa ste lahko prepričani, da vas bo ta 19,2x4,1 cm vibrator zlahka popeljal do orgazma, tja pa boste še hitreje prispeli, če uporabite nekaj lubrikanta na vodni osnovi.Pozor: z izdelkom dobite le en nastavek, ki ga izberete sami (tip 1 ali tip 2).

Lastnosti:
Izberite tip nastavka:: nastavek 1
Izberite tip nastavka:: nastavek 2
Velikost: 19,2x4,1 cm
Material: ABS/silikon
Razvrsti po velikosti: 17 - 20 cm
Masažnik Nalone Rock Vibrating
Masažnik Nalone Rock Vibrating
49,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka