KLARFIT sobno kolo Azura Pro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klarfit Azura Pro je zložljivo sobno kolo, ki podpira vaš dnevni fitness režim in se nato zloži z minimalno truda ter paše celo v najmanjšo sobo.

Zahvaljujoč udobn...
Preberi cel opis
274,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
290,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARFIT sobno kolo Azura Pro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
45 cm
Obremenitev/nosilnost (kg)
120
Položaj sedenja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00576BCD
Prijavi napako
Klarfit Azura Pro je zložljivo sobno kolo, ki podpira vaš dnevni fitness režim in se nato zloži z minimalno truda ter paše celo v najmanjšo sobo.

Zahvaljujoč udobnemu naslonjaču se lahko sprostite v pokončni drži za daljši trening in z naslanjanjem sprostite hrbtenico. Stranska držala vam pomagajo stabilno pozicijo zgornjega dela telesa.

Površine, ki se dotikajo tal so zaščitene in preprečijo poškodovanje občutljivih tal kot tudi motečega hrupa treninga in zagotavljajo vedno zanesljivo stabilnost.

Vaši atletski izzivi se lahko fleksibilno izmenjujejo prek vrtljivega vzvoda 8 različnih stopenj za vaše potrebe treninga. Na balanci boste našli tudi vgrajen monitor srčnega utripa, ki priskrbi aktualne podatke o pulzu trening računalniku in tako omogoča učinkovit nadzor nad močjo. Poleg monitorja za utrip vam enostavno berljiv trening računalnik priskrbi podatke o času, hitrosti, izgorelih kalorijah in razdalji – vsi potrebni podatki, ki jih potrebujete za monitoriranje in vaše cilje.

Klarfit Azura Pro sobno kolo se ergonomsko prilega praktično vsaki postavi zahvaljujoč svojemu 4-stopenjskemu nastavljivemu sedežu. Širši sedež z ekstra mehko oblogo zagotavlja trening brez bolečine za več ur. Nedrseči pedali z nastavljivimi nožnimi ploščicami pomagajo optimizirati prenos moči z nog na pedala. Majhna tablica pod displayem deluje kot polička za iPade, iPhone in podobne naprave.

Prosimo upoštevajte, da se naprava dostavlja v razstavljeni obliki. Sestavljanje traja približno 15 minut, odvisno od vaše tehnične spretnosti. Ilustrirana navodila in ustrezni montažni materiali so priloženi z dostavo.
KLARFIT sobno kolo Azura Pro
KLARFIT sobno kolo Azura Pro
274,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka