KLARFIT večnamenska fitness naprava Ultimate Gym 5000, bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klarfit Ultimate Gym 5000 je močna in zanesljiva fitnes naprava, s pomočjo katere bo vaš dnevni vadbeni program odslej bolj prijazen do vaših sklepov.

Čvrsta, a ud...
Preberi cel opis
1.033,85 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
1.083,84 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 6-9 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena 9. 05. 2024 ob 10:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARFIT večnamenska fitness naprava Ultimate Gym 5000, bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
165 cm
Širina (cm)
235 cm
Višina (cm)
214 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00576B61
Prijavi napako
Klarfit Ultimate Gym 5000 je močna in zanesljiva fitnes naprava, s pomočjo katere bo vaš dnevni vadbeni program odslej bolj prijazen do vaših sklepov.

Čvrsta, a udobno oblazinjena naprava vam nudi več kot 50 vaj za celotno telo. Omogoča vam najrazličnejše možnosti za učvrstitev telesa v vaši domači telovadnici. Gladko tekoče pletenice zagotavljajo tekoče delovanje ter optimalen prenos moči. Za prilagoditev intenzivnosti vašim osebnim potrebam je težo moč prilagoditi z zaklopnimi zatiči v razponu po 6 kg.

V sedečem položaju se lahko odločite za vadbeni modul metulja, s katerim se boste posvetili mišicam prsnega koša in ramenskega obroča. Iztezni del za noge se uporablja za sprednje stegenske mišice, vlečni zgornji drog pa za bicepse, tricepse, lateralne vaje ter hrbtne vaje.

Jeklena pletenica je primerna za utrjevanje bicepsov, tricepsov ter hrbtne vaje in to v stoje. Veslanje v sede pa vam omogoča izvedbo vaj za rame, hrbet in roke. Prav tako lahko ta modul z namestitvijo nožnega pasu uporabljate za povlečne vaje. Modul za nožni zaklop se uporablja za krepitev zadnjih stegenskih in ritnih mišic.

Na desni strani naprave se nahaja poševna klop za trebušne vaje, kot tudi za podporo pri dvigovanju nog in drugih vaj. Podporni element na levi strani je optimalen za različne push-up različice.

Naslonjalo sedeža in sedežne blazine so prekriti z umetnim usnjem, enostavnim za čiščenje, zato jih je po vadbi moč preprosto obrisati z brisačo.
KLARFIT večnamenska fitness naprava Ultimate Gym 5000, bela
KLARFIT večnamenska fitness naprava Ultimate Gym 5000, bela
1.033,85 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka