AUNA retro gramofon NR-620, siv

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Auna NR-620 je vsestranski stereo sistem, ki združuje tradicionalne in moderne funkcionalne zahteve pod streho novogotskega stila.

Ključni del sistema predstavlja ...
Preberi cel opis
226,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
235,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek AUNA retro gramofon NR-620, siv. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kasetnik Če ima naprava vgrajen kasetnik, lahko z njo poslušate glasbene kasete, sicer pa ne.
ne
Menjalnik CD-jev Menjalnik CD-jev omogoča, da v glasbeni stolp naložite več CD-jev hkrati ter izbirate katerega izmed teh boste poslušali.
ne
Vhodi (USB / spominske kartice / AUX)
USB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00576A1A
Prijavi napako
Auna NR-620 je vsestranski stereo sistem, ki združuje tradicionalne in moderne funkcionalne zahteve pod streho novogotskega stila.

Ključni del sistema predstavlja gramofon s pokrovom v ohišju iz drobnozrnatega lesa. Skupaj z bočnim razdelkom za kasete in CD predvajalnikom, ki podpira MP3 datoteke, je naprava zmožna predvajati vse standardne medije iz zgodnjega 20. stoletja. Auna stereo sistem vam tako omogoča, da gramofoske plošče poleg kaset in CD zgoščen postanejo del vaše vsakodnevne glasbene izkušnje.

Njegova kompatibilnost z modernimi medijskimi standardi je razvidna iz njegovih priklopnih možnosti; spredaj nameščena USB in SD priključka omogočata prenos vaše MP3 kolekcije na USB ključe, USB MP3 predvajalnike in SD kartice. USB in SD vhoda igrata ključno vlogo pri povezovanju starejših in novejših funkcionalnih zahtev, saj omogočata, da posnetke na kasetah, CD zgoščenkah ali gramofonskih ploščah pretvorite v MP3 datoteke in jih shranite na USB ali SD pomnilniške naprave. Hitro in enostavno - brez pomoči računalnika.

Razpon funkcij, ki jih sistem podira, je zaokrožen z vgrajenim FM / AM radio tunerjem.

Zahvaljujoč širokemu razponu funkcij in vgrajenim zvočnikom Auna NR-620 varčuje s prostorom in se idealno vklaplja v domove z omejenim prostorom. Vgrajeni stereo zvočnici dajejo sistemu zvočne karakteristike, ki jih je moč okrepiti s preklopno bass boost funkcijo ali dodatnim HiFi ojačevalnikom, ki ga lahko priklopite preko linijskega izhoda.

Na pogled Auna NR-620 gramofono krasi očarljiv izgled 40-ih in 50-ih z lesenim ohišjem, idealnim za vsak interier.

Z odločitvijo, da pri zasnovi tega sistema zaobidemo moderen dizajn, boste sedaj lahko dobili kos opreme, ki vas bo s svojim retro šarmom takoj osvojil.
AUNA retro gramofon NR-620, siv
AUNA retro gramofon NR-620, siv
226,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka