DURAMAXX pasja prikolica za kolo King Rex

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pasja prikolica King Rex proizvajalca DURAMAXX je nova in varna vrsta prevoza štirinožnih hišnih ljubljencev. Zahvaljujoč notranjosti prostornine 250 l in max nosilnosti ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek DURAMAXX pasja prikolica za kolo King Rex. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00576686
Prijavi napako
Pasja prikolica King Rex proizvajalca DURAMAXX je nova in varna vrsta prevoza štirinožnih hišnih ljubljencev. Zahvaljujoč notranjosti prostornine 250 l in max nosilnosti do 40 kg je v prikolici King Rex dovolj prostora za udoben transport manjših do srednje velikih psov. Prikolica je primerna posebno za prevoz psov in je opremljena s protizdrsno podlogo iz umetnih materialov, na kateri se ne zbira voda. Vaš ljubljenček se bo tako med vožnjo odlično počutil. Sprednja in zadnja odprtina z mrežicami proti muhami, ki jo je možno zapreti, lajšata vstop živali v prikolico, ter zagotavljata optimalno prezračevanje. V času slabega vremena se lahko cela sprednja odprtina povsem zapre s prozornim pregrinjalom.

70 cm dolgo vzmet na prikolici je zahvaljujoč predhodno montiranem spojku možno hitro in enostavno pripeti na zadnje kolo. Če prikolica ni v uporabi, je možno konstrukcijo preprosto zložiti in pospraviti.

Zaradi varnosti na cestah je prikolica opremljena z rdeče-oranžno opozorilno zastavico, ki je pričvrščena na 145 cm dolgi palici, z zadnjimi reflektorji in dvema zlatima mačjima očesoma na 16" gumami.

Prikolica se dostavlja kot montažni set, sestavljanje pa traja približno 10 minut.
DURAMAXX pasja prikolica za kolo King Rex
DURAMAXX pasja prikolica za kolo King Rex
163,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka