SCITEC NUTRITION proteini 100% Whey Isolate, 0,7kg

SCITEC NUTRITION proteini 100% Whey Isolate, 0,7kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
100% Whey Isolate formula je beljakovina, ki je razvita iz dveh razlogov: dosežena je največja proteinska koncentracija v enem proizvodu (83%) z dodatkom arome in pridobi... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ShopBulider.si ponudbi
Ponudba trgovine ShopBulider.si za izdelek SCITEC NUTRITION proteini 100% Whey Isolate, 0,7kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Oblika dodatka
Teža vsebine (g)
700 g
Vrsta beljakovin / proteinov
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005681D6
Prijavi napako
100% Whey Isolate formula je beljakovina, ki je razvita iz dveh razlogov: dosežena je največja proteinska koncentracija v enem proizvodu (83%) z dodatkom arome in pridobivanje beljakovine, ki povzroči najhitrejši in najučinkovitejši dotok aminokislin v mišice. Tako se doseže maksimalni prirast mišične mase.Beljakovine najvišje koncentracije!
Aktivni proteinski-peptidni transport!
Nizka vsebina laktoze!
Instantna oblika - raztopi se v trenutku!100% Whey Isolate protein ima nenavadne karakteristike absorbiranja aminokislin in peptidov mlečne sirotke (so že pred prebavljeni), s aktivnim transportom pridejo v krvni obtok in do »lačnih« mišic. Hitra in boljša absorpcija aminokislin in izkoristek omogoča športnikom boljše rezultate.
100% Whey Isolate protein formula razpolaga z nizko vsebino laktoze. Njegova vsebina ogljikohidratov in maščob je minimalna. Poleg tega se takoj stopi, ko ga zmešate z žlico. Ni potreben shaker ali mikser.
DOZIRANJE:
100% Whey Isolate se lahko konzumira zraven katerega koli obroka zaradi povečanja vsebine beljakovin ali sam zase (dieta, pred spanjem, itd.). 100% Whey lahko vzamete 1-4 obroke dnevno, odvisno o potrebi mišične mase in potrebi za hranljivimi snovmi. Bodybuilderjem je potrebno skupno okoli 1,7 g proteina po kg telesne teže dnavno!
Izvor beljakovin: ActivePep Protein Shuttle matrix (izolat beljakovin mlečne sirotke nastal z izmeno ionov, mikro-ultra filtrirani izolat beljakovin mlečne sirotke, hidrolizirani peptidi mlečne sirotke).
SCITEC NUTRITION proteini 100% Whey Isolate, 0,7kg
SCITEC NUTRITION proteini 100% Whey Isolate, 0,7kg
31,90 €
v ShopBulider.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka