Royal Canin Mleko za mucke - 600 g (6 x 100 g )

Royal Canin Mleko za mucke - 600 g (6 x 100 g )

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
V prvih tednih življenja potrebujejo mačji mladiči pravo prehrano, da zrastejo v močne in zdrave odrasle mačke. Ko materinega mleka ni več dovolj, zaradi velikih legel al... Preberi cel opis
23,00 €
1-10 dni
Cena z dostavo
30,90 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Royal Canin Mleko za mucke - 600 g (6 x 100 g ). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0056510C
Prijavi napako
V prvih tednih življenja potrebujejo mačji mladiči pravo prehrano, da zrastejo v močne in zdrave odrasle mačke. Ko materinega mleka ni več dovolj, zaradi velikih legel ali, ker mati mačka noče več krmiti, je mladičkom potrebno dati mlečni nadomestek. Mleko za mucke zagotavlja odlično odpornost mladičev zaradi uporabe mleka kot edinega vira beljakovin. Nizka vsebnost laktoze v mleku v prahu zagotavlja optimalno prebavo. Mleko za mucke ne vsebuje škroba, ki je težko prebavljiv za mačje mladiče. Royal Canin Babycat mleko je prilagojeno tako, da je kar se da podobno materinem mleku. Mikrozrnca omogočajo formulo, da se raztopi v nekaj sekundah in zagotavlja pripravo brez grudic. Skrbno izbrane, visoko prebavljive beljakovine podpirajo zdrav prebavni sistem. Dodatek frukto-oligo-saharidov (FOS) pomaga vzdrževati zdravo ravnovesje črevesne flore. Kompleks antioksidantov (vitamini E in C, lutein, tavrin) in mannan-oligo-saharidi podpirajo razvoj imunskega sistema mladička. Royal Canin Babycat mleko na kratko: Vsebina: 3 x 100 g vrečke pakirane v kontrolirani atmosferi 1 x stožčasta steklenička za hranjenje z merilno lestvico, za enostavno polnjenje in čiščenje Posebej oblikovano, s prilagodljivimi pretočnimi seski (s tremi ravnmi pretoka) glede na velikost mucka, brez BPA 1 x merilna žlička Navodila za uporabo Pregled: Narejeno podobno materinem mleku, z visoko stopnjo energije in beljakovin Za mladiče od rojstva do sedmih tednov Nizka vsebnost laktoze za optimalno prebavo Brez škroba Z FOS (frukto-oligosaharidi), za zdravo prebavo Ekskluzivna zrnatost se razgradi v topli vodi brez ostankov Z DHA (dokozaheksaenojsko kislino), za podporo in razvoj kognitivnih funkcij Royal Canin Babycat Milk je popolnoma prilagojeno mleko za hranjenje osirotelih mladičev ali kot dodatek k naravnemu mleku za velika legla, od 0 do 7 tednov.
Royal Canin Mleko za mucke - 600 g (6 x 100 g )
Royal Canin Mleko za mucke - 600 g (6 x 100 g )
23,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka