LG blu-ray predvajalnik BP250

LG blu-ray predvajalnik BP250

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Blu-Ray predvajalnik se lahko pohvali s svojo zmogljivostjo, saj bo tudi manj kakovostne vsebine predvajal v izjemno visoki ločljivosti in nudil brezskrben užitek ob gled... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Takoj dobavljivo

Cena je bila osvežena danes ob 14:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Ponudba trgovine Electronic4You - Majdič za izdelek LG blu-ray predvajalnik BP250. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Prenosni predvajalnik Prenosni predvajalniki so manjši, napajajo pa se iz baterij, poleg tega pa imajo vgrajen še manjši LCD zaslon.
ne
Vhodi (USB / spominske kartice / AUX)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00564B91
Prijavi napako
Blu-Ray predvajalnik se lahko pohvali s svojo zmogljivostjo, saj bo tudi manj kakovostne vsebine predvajal v izjemno visoki ločljivosti in nudil brezskrben užitek ob gledanju vaših filmov, serij, slik ali videov. Predvajalnik je preprost za uporabo in uporabniku prijazen, zadovoljil pa bo tudi tiste bolj zahtevne, ki si želijo le največ.
Blu-ray in DVD: brezskrbno predvajanje različnih vsebin
Glejte Blu-ray vsebine v visoki Full HD ločljivosti, ki vas bo v kombinaciji z visokokakovostnim zvokom osupnila. LG predvajalnik omogoča tudi predvajanje DVD-jev in izboljša ločljivost katerihkoli vsebin. Tako se boste ob gledanju vaših najljubših filmov počutili kot v kinematografih in se navduševali nad 1080p ločljivostjo.
Poveži in predvajaj: preprostost in učinkovitost v enem
Zunanje naprave preprosto povežite z vašim predvajalnikom in predvajajte slike, filme in glasbo na velikem zaslonu. Napravo lahko prek brezžičnega omrežja Wi-Fi povežete z drugimi napravi in tako na hiter način sami upravljate s svojimi vsebinami.
LG blu-ray predvajalnik BP250
LG blu-ray predvajalnik BP250
74,00 €
v Electronic4You - Majdič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka