Praskalnik Penelope - temno siva

Praskalnik Penelope - temno siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Praskalnik Penelope s svojimi različnimi ležalnimi površinami nudi vsakemu tigrčku njegov najljubši prostor! Poskrbljeno je tako za dovolj ležišč za ... Preberi cel opis
46,49 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Praskalnik Penelope - temno siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Višina (cm)
116
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0054CAA1
Prijavi napako
Praskalnik Penelope s svojimi različnimi ležalnimi površinami nudi vsakemu tigrčku njegov najljubši prostor! Poskrbljeno je tako za dovolj ležišč za spanje, kakor tudi za brušenje krempljev. Na številnih stebrih iz sisala si lahko vaš maček razposajeno igra in temeljito brusi svoje kremplje. Med različnimi ležišči bo vsaka mačka našla svoje mesto. Medtem, ko se nekatere najraje udobno namestijo na najvišjem ležišču ob udoben plišasti rob in uživajo v razgledu, se druge raje umaknejo v igralni valj, ali pa počivajo na enem od polkrožnih ležišč. Čisto spodaj se nahaja okroglo ležišče z robom, ki je primerno za mačje mladiče in starejše mačke, ki ne dosežejo zgornjih ploščadi. Udobna posteljica se lahko enostavno, s pomočjo elastike, odstrani in se tako enostavno in hitro očisti. Vse prednosti praskalnika Penelope: Srednje visok praskalnik z različnimi ležalnimi in spalnimi površinami Različna ležišča na vseh nivojih: idealno za mladičke in starejše mačke Z igralnim valjem: za igranje, dremež ali umik Udobna postelja za crkljanje s podloženim robom: se lahko odstrani in opere v pralnem stroju do 30°C Barve: temno siva Skupna dimenzija: V 116xD 55xŠ 40 cm Prostor za postavitev praskalnika zaradi ležišč: V 116xD 58xŠ 68 cm Spodnja plošča z nogicami iz plastike: D 55xŠ 40 cm 1 okroglo ležišče s fiksnim robom: Skupna dimenzija: O 34xV 8 cm Ležišča, podložena: ca. O 32 cm Igralni valj: skupna dimenzija: 22xD 25 cm 1 vmesna ploščad za prehod na zgornje ploščadi, dodatno stabilizirana, brez robov: D 49xŠ 30 cm 2 polkrožna ležišča: skupna dimenzija: O 30xD 27 cm 1 snemljiva postelja za crkljanje z robom: Skupna dimenzija: ca. O 37xV 10 cm Podložena ležalna površina: ca. O 31 cm 2 igrači - plišasti miški z detajli iz filca na elastiki: telo ca. O 4 cm 5 sisal stebrov: O 8 cm 1x54 cm 3x44 cm 1x24 cm 2 plišasta stebra: O 8 cm 1x15 cm 1x10 cm
Praskalnik Penelope - temno siva
Praskalnik Penelope - temno siva
46,49 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka