AUTOSOL polirna pasta Inox Polish, 75ml

AUTOSOL polirna pasta Inox Polish, 75ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Učinkovita polirna pasta za čiščenje in nego površin iz nerjavne pločevine. Zagotavlja izredno visoki sijaj na obdelanih površinah. Odlikuje jo enostavna uporaba. Sredstv... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Cena z dostavo
15,87 €
Cena je bila osvežena danes ob 03:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o operi-avto ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 03:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ims-trgovina ponudbi
Proizvajalec
Barva
Vrsta dodatne opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00542A6B
Prijavi napako
Učinkovita polirna pasta za čiščenje in nego površin iz nerjavne pločevine. Zagotavlja izredno visoki sijaj na obdelanih površinah. Odlikuje jo enostavna uporaba. Sredstvo je izredno primerno za čiščenje površin v kuhinjah, na plovilih, vozilih in industriji. Sredstvo ima NSF certifikat, zato je primerno za uporabo v prehrambeni industriji.

Navodila za uporabo:
Površino najprej očistimo nesnag in nečistoč s čistilnim sredstvom. Nanesemo majhno količino paste na površino, katero želimo očistiti oz. spolirati. Spoliramo s mehko krpo iz mikrofibre ali z ustrezno gobico oz. aplikatorjem. Zbrišemo s suho mehko krpo do popolnega sijaja.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščito za oči. P273 Preprečiti sproščanje v okolje.

P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode.
AUTOSOL polirna pasta Inox Polish, 75ml
AUTOSOL polirna pasta Inox Polish, 75ml
10,97 €
v operi-avto

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka