TOM FORD unisex parfumska voda Tobacco Vanille, 100ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tobacco Vanille je orientalska začimbna dišava za ženske in moške iz kolekcije Private Blend ameriške modne znamke Tom Ford, ki se ukvarja z modnimi ... Preberi cel opis
278,00 € -3 %
270,00 €
1-5 dni
-3 %278,00 €
z dostavo 273,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
273,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Koku.si ponudbi
Ponudba trgovine Koku.si za izdelek TOM FORD unisex parfumska voda Tobacco Vanille, 100ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Ženski / moški
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0051D3CC
Prijavi napako
Tobacco Vanille je orientalska začimbna dišava za ženske in moške iz kolekcije Private Blend ameriške modne znamke Tom Ford, ki se ukvarja z modnimi oblačili, dodatki, očali in v sodelovanju z Estee Lauder tudi s kozmetiko in parfumi.

V dišavni sestavi parfumske vode Tobacco Vanille se vanilja v dominantnem paru povezuje z aromo tobaka, ki jo v glavnem dopolnjujejo začimbe. Osupljivo izvirne srčne note sestavljajo akordi brazilskega tika, cvetov tobaka in kakava. Bazo sestavljajo toni sušenega sadja in lesa. Navdih za nastanek Tobacco Vanille je ljubezen ustanovitelja znamke Toma Forda do Londona. Dišava te parfumske vode tako prebuja klub angleških džentelmenov, ki ga prežema dišava začimb.

Tobacco Vanille, razkošna, svečana, topla in preprosto legendarna dišava je primerna za celoletno uporabo podnevi in zvečer. Njena topla stran vseeno najbolj izstopa v hladnejših mesecih. Vzljubile jo bodo predvsem ženske in moški, ki imajo radi začimbne dišave z osupljivimi toni vanilje in tobaka.
TOM FORD unisex parfumska voda Tobacco Vanille, 100ml
TOM FORD unisex parfumska voda Tobacco Vanille, 100ml
270,00 €
v Koku.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka