GARLANDO namizni nogomet z zložljivimi nogami Master Pro

GARLANDO namizni nogomet z zložljivimi nogami Master Pro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kvaliteten ročni nogomet serije Master Pro z zložljivimi nogami, ki so zelo praktične in se z lahkoto upognejo (debelina 30mm). Ročni nogomet Master Pro je oblikovan da z... Preberi cel opis
799,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Timebreak.eu ponudbi
Ponudba trgovine Timebreak.eu za izdelek GARLANDO namizni nogomet z zložljivimi nogami Master Pro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Tip opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00515DC5
Prijavi napako
Kvaliteten ročni nogomet serije Master Pro z zložljivimi nogami, ki so zelo praktične in se z lahkoto upognejo (debelina 30mm). Ročni nogomet Master Pro je oblikovan da zasede čimmanj prostora. Debelina lesa je 20mm. Palice so kromirane in narejene tako da vzdržijo zelo močne sunke in pritisk. Barva je modra s sivimi robovi in logotipom. Igrišče je iz kaljenega stekla. Žoge se zbirajo za golom tako da so vedno pri roki. Z obarvanimi kockami preprosto prikazujemo rezultat igre. Nogomet proizvaja italijansko podjetje Garlando in je zelo visoke kakovosti.
Vzmeti na palici so iz jekla in omogočajo gladko in hitro vadbo brez dodatnega stresa na zapestje. Igralci so natančneje oblikovani iz moplen materiala in so fiksirani na palico - ne bodo se premaknili ali zdrsnili iz mesta. Igralne palice ne štrlijo na strani soigralca ter so zato bolj varne.

Podrobnosti:Podlaga je narejena iz stekla debeline 5 mm zelene barve z belimi črtami, ki spominjajo na nogometno igrišče.V paketu prejmete 10 žogic.16 mm debelina palic, konci so obdani s plastiko za večjo varnost.
Zelo praktične noge, ki se jih zelo lahko upogne.Lahek dostop do žogic.
Enostaven števec golov.

 
GARLANDO namizni nogomet z zložljivimi nogami Master Pro
GARLANDO namizni nogomet z zložljivimi nogami Master Pro
799,00 €
v Timebreak.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka