WAHL strižnik las HomePro 100, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Wahl Home Pro 100 strižnik las se pohvali s kar 8 priloženimi glavničastimi nastavki, ki omogočajo različne dolžine striženja. Odlikuje ga preprosta uporaba. Le priključi... Preberi cel opis
29,99 € -33 %
19,99 €
-33 %29,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi
Ponudba trgovine MTehnika za izdelek WAHL strižnik las HomePro 100, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatni nastavki v kompletu
da
Max. dolžina las (v mm)
25 mm
Min. dožina las (v mm)
3 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0050D10E
Prijavi napako
Wahl Home Pro 100 strižnik las se pohvali s kar 8 priloženimi glavničastimi nastavki, ki omogočajo različne dolžine striženja. Odlikuje ga preprosta uporaba. Le priključite ga v vtičnico in strizite brez prekinitev. Tako strižnik zagotavlja striženje brez neprijetnih zastojev.

Prednost prirezovalnika so fino brušena samobrusna rezila. Zahvaljujoč svojim lastnostmi le-ta ostanejo dlje časa ostra, s čimer omogočajo dolgotrajno natančno striženje.

Za različne stile striženja ter različne dolžine skrbi več glavničastih nastavkov. Slednji omogočajo striženje najrazličnejših dolžin v razponu od 3 do 25 milimetrov.

Ta zmogljivi strižnik Home Pro 100 je opremljen s priključno vrvico, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo, obenem pa se pohvali z vgrajenim trpežnim motorjem. Strižnik zaznamuje izdelava v Evropi.
WAHL strižnik las HomePro 100, črn
WAHL strižnik las HomePro 100, črn
19,99 €
v MTehnika

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka