VIDAXL vodoodporen šotor za 4 osebe, moder

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta velik šotor je popoln za vse kamping priložnosti! Ima udobno notranjost, primerno za kampiranje na prostem, potovanja in počitnice v kampu. Ta šotor je dovolj velik za... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 20:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL vodoodporen šotor za 4 osebe, moder. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
395 cm
Širina (cm)
180 cm
Število oseb
4
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004FF89B
Prijavi napako
Ta velik šotor je popoln za vse kamping priložnosti! Ima udobno notranjost, primerno za kampiranje na prostem, potovanja in počitnice v kampu. Ta šotor je dovolj velik za 4 osebe. Šotor se preprosto postavi, tudi zloži se v nekaj minutah in že je pripravljen za pot. Notranji material stene diha. Tla so prekrita z vodoodpornim PE materialom, ki vam bo zagotovil suho in čisto bivanje v šotoru. Če želite, da bo šotor 100% vodoodporen, vam priporočamo, da ga zaščitite z vodoodpornim sprejem. Dostava vključuje tudi torbo za prenašanje.
VIDAXL vodoodporen šotor za 4 osebe, moder
VIDAXL vodoodporen šotor za 4 osebe, moder
63,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka