KOREL Urban PLUS KSAJA-18DCEG-5,3kW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Samodejni ponovni zagon-V primeru izpada električne energije se privzete nastavitve, ki so bile pred tem aktivne, po obnovitvi samodejno obnovijo.I Feel-Senzor temperatur... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Alt-trgovina.si ponudbi
Ponudba trgovine Alt-trgovina.si za izdelek KOREL Urban PLUS KSAJA-18DCEG-5,3kW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E1D104
Prijavi napako
Samodejni ponovni zagon-V primeru izpada električne energije se privzete nastavitve, ki so bile pred tem aktivne, po obnovitvi samodejno obnovijo.I Feel-Senzor temperature v daljinskem upravljalniku reagira na toplotne obremenitve v prostoru in sam prilagaja temperaturo, da vam je bolj udobno.Super gost filter-Super-gosti filter je do 50 % učinkovitejši od običajnega pri odstranjevanju prahu in do 80 % pri odstranjevanju cvetnega prahu.Samočistilni-Po prekinitvi delovanja se ventilator notranje enote še nekaj minut vrti in tako odstrani kondenzirano vodo in bakterije iz klimatske naprave.Turbo način-Turbo način delovanja omogoča doseganje nastavljene temperature v še krajšem času kot pri standardnem načinu delovanja naprave.LED display-Na LED zaslonu boste videli vse potrebne informacije o delovanju naprave - nastavljeno temperaturo, funkcije in kode napak.Samodiagnoza-Naprava v primeru okvare prikaže kodo napake, kar omogoča hitro odkrivanje napake in servisiranje.
KOREL Urban PLUS KSAJA-18DCEG-5,3kW
KOREL Urban PLUS KSAJA-18DCEG-5,3kW
645,38 €
v Alt-trgovina.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka