FUJITSU SIEMENS Obnovljeno - kot novo - Fujitsu Siemens Celsius J550, (21200085)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Visoko zmogljiv delovni računalnik za strokovnjake.Fujitsu Siemens Celsius J550 je idealen za inženirje, arhitekte in profesionalce, ki potrebujejo zanesljivo strojno opr... Preberi cel opis
650,00 €
1-2 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 2-3 dneh Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek FUJITSU SIEMENS Obnovljeno - kot novo - Fujitsu Siemens Celsius J550, (21200085). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Dodan operacijski sistem
Tip grafične kartice Ta podatek pove ali je grafična kartica integrirana ali ločena. Integrirana grafična kartica zadostuje t.i. pisarniškemu delu, dočim se zahtevnejši uporabniki navadno odločijo za nakup računalnika z ločeno grafično kartico.
Tip procesorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E1A841
Prijavi napako
Visoko zmogljiv delovni računalnik za strokovnjake.Fujitsu Siemens Celsius J550 je idealen za inženirje, arhitekte in profesionalce, ki potrebujejo zanesljivo strojno opremo za zahtevne računalniške aplikacije. Z Intel Core i7 6700 procesorjem, 16 GB RAM-a in Nvidia Quadro K2200 grafično kartico, ta računalnik zagotavlja izjemno zmogljivost za obdelavo kompleksnih projektov in 3D modeliranje. 256 GB SSD zagotavlja hitro zagon sistemov in aplikacij, medtem ko Windows 10 Pro nudi stabilno in varno okolje za vse vaše poslovne potrebe. Brez optične enote in stojala, ta kompaktni računalnik omogoča enostavno integracijo v katerokoli delovno okolje.Zmogljiv in zanesljivFujitsu Siemens Celsius J550 s procesorjem Intel Core i7 6700 in 16 GB RAM-a zagotavlja visoko zmogljivost in zanesljivost za obdelavo zahtevnih nalog.Optimizirano za profesionalno uporaboNvidia Quadro K2200 grafična kartica je optimizirana za profesionalne aplikacije, kar zagotavlja gladko delovanje in natančno vizualizacijo.Hitrost in učinkovitost256 GB SSD disk omogoča hitro zagon sistemov in aplikacij, kar povečuje učinkovitost vašega delovnega procesa.Obsežna povezljivostZ bogatim naborom vhodov in izhodov, vključno z USB 3.0, DisplayPort in DVI, Fujitsu Siemens Celsius J550 omogoča enostavno povezovanje z različnimi napravami.Stabilno in varno okoljeWindows 10 Pro nudi stabilno in varno okolje za vse vaše poslovne aplikacije in podatke.Okolju prijazna izbiraNapajalnik z 80 Plus Gold certifikatom zagotavlja energetsko učinkovitost in zmanjšuje vaš ekološki odtis.
FUJITSU SIEMENS Obnovljeno - kot novo - Fujitsu Siemens Celsius J550, (21200085)
FUJITSU SIEMENS Obnovljeno - kot novo - Fujitsu Siemens Celsius J550, (21200085)
650,00 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka