Letne pnevmatike Goodyear 215/45R20 95T EFFIGRIP PERF (+) XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE

Letne pnevmatike Goodyear 215/45R20 95T EFFIGRIP PERF (+) XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Goodyear letne pnevmatike 185/60R15 84H EfficientGrip Performance za osebna vozila, ki so optimizirane za boljši oprijem in krajšo zavorno pot ob manjši porabi goriva.... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

da

Cena je bila osvežena danes ob 04:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Avtocenter Stipič ponudbi
Ponudba trgovine Avtocenter Stipič za izdelek Letne pnevmatike Goodyear 215/45R20 95T EFFIGRIP PERF (+) XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Hitrostni razred Določa največjo dovoljeno hitrost vožnje s to pnevmatiko. Največja dovoljena hitrost se veča po abecednem redu - tako je npr. B hitrostni razred za hitrosti do 50 km/h, najvišji Y hitrostni razred pa za hitrosti do 300 km/h.<br>* B - do 50 km/h, C - do 60 km/h, D - do 65 km/h <br>* E - do 70 km/h, F - do 80 km/h, G - do 90 km/h<br>* J - do 100 km/h, K - do 110 km/h, L - do 120 km/h<br>* M - do 130 km/h, N - do 140 km/h, P - do 150 km/h<br>* Q - do 160 km/h, S - do 180 km/h, T - do 190 km/h <br>* H - do 210 km/h, V - do 240 km/h, W - do 270 km/h<br>* Y - do 300 km/h, ZR - nad 240 km/h
T
Index nosilnosti Določa največjo dovoljeno obremenitev pnevmatike pri ustreznem tlaku polnilnega zraka pri največji dopustni hitrosti vožnje s to pnevmatiko. Večji kot je index, več je lahko pnevmatika obremenjena.
95
Premer (") To je oznaka premera platišča (v palcih / inčih / colah), na katerega se namesti pnevmatika. Npr. R15 pomeni, da ta pnevmatika ustreza platišču 15" (15 inčev / palcev). Torej notranji premer pnevmatike in zunanji premer platišča sta široka 15".
Presek (mm) To je razdalja med robom platišča in zunanjim robom pnevmatike. Manjša kot je ta razdalja, bolj je pnevmatika ozka (bolj boste morali biti previdni ob vožnji čez luknje...). Večja kot je, bolj traktorsko izgleda, vendar je tudi mehkejša.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E1766F
Prijavi napako

Goodyear letne pnevmatike 185/60R15 84H EfficientGrip Performance za osebna vozila, ki so optimizirane za boljši oprijem in krajšo zavorno pot ob manjši porabi goriva.

Razred A* za oprijem in krajša zavorna pot na mokri podlagi.
Zagotovljena manjša poraba goriva.
Izboljšane za še učinkovitejšo in tišjo vožnjo.

Letne gume Goodyear EfficientGrip Performance so odlične pnevmatike z manjšo porabo goriva in krajšo zavorno potjo

Letne pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance so visokokakovostne in trpežne letne pnevmatike, ki omogočajo zanesljivo in učinkovito vožnjo. Tehnologija FuelSaving predstavlja tako novo osnovno zmes, ki zmanjšuje energijske izgube pnevmatike. Kotalni upor je nižji, kar pomeni boljši izkoristek goriva in nižje vozne stroške za vas. Tehnologija ActiveBraking pa nazadnje omogoča boljši stik pnevmatike s cestno površino in s tem krajšo zavorno pot: do 8% krajšo na mokrih cestah ter do 3% krajšo na suhih. Za oprijem na mokri podlagi je uvrščena v razred A, kar je po zakonodaji EU najvišji razred.

Pnevmatike Goodyear EfficientGrip Performance zagotavljajo varno in še tišjo vožnjo

Gume Goodyear EfficientGrip Performance so optimizirane za izjemno varno vožnjo, saj jim tehnologija WearControl skozi celotno življenjsko dobo zagotavlja optimalno ravnotežje med oprijemom na mokri podlagi in kotalnim uporom. V primeru prazne pnevmatike vam revolucionarna tehnologija RunOnFlat omogoča, da s prazno pnevmatiko vozite s hitrostjo do 80 km/h in vam tako ni treba več menjati pnevmatik ob robu ceste. Prav tako obstaja manjša možnost razpočenja pnevmatike na avtocesti. Tudi platišča gum EfficientGrip Performance so dodatno zaščitena, kar pomeni še dodatno varovanje koles pred poškodbami na robnikih. Tehnologija SoundComfort vam nazadnje zagotavlja veliko bolj tiho in udobno vožnjo, saj zniža raven hrupa v notranjosti vozila za do 50%.

Preverite še zalogo letnih pnevmatik:

Letne gume Continetal
Letne gume Semperit
Letne gume Barum

Za še lepši izgled vašega vozila preverite še našo ponudbo okrasnih pokrovov platišč:

Pokrovi platišč - zaloga

Letne pnevmatike Goodyear 215/45R20 95T EFFIGRIP PERF (+) XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE
Letne pnevmatike Goodyear 215/45R20 95T EFFIGRIP PERF (+) XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE
166,36 €
v Avtocenter Stipič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka