Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270

Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270

Doživite osvežujoč vetrič in tiho okolje z našim visokozmogljivim ventilatorjem s funkcijo nihanja! Ta eleganten in učinkovi... Preberi cel opis

52,90 €
1-7 dni
Cena z dostavo
56,40 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o predvrsto.si ponudbi
Ponudba trgovine predvrsto.si za izdelek Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta ventilatorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E166C4
Prijavi napako

Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270

Doživite osvežujoč vetrič in tiho okolje z našim visokozmogljivim ventilatorjem s funkcijo nihanja! Ta eleganten in učinkovit ventilator je zasnovan tako, da vam nudi izjemno izkušnjo hlajenja, ne da bi motil mir vašega doma.

Funkcija nihanja: Uživajte v enakomerni porazdelitvi zraka po prostoru zahvaljujoč funkciji nihanja. Ta pametni ventilator z nihanjem zagotavlja popolno pokritost v vsakem kotu. Sprostite se in uživajte v hladnem vetriču kjer koli!

Velika moč in nizka raven hrupa: Naš ventilator združuje impresivno moč s tiho delujočim motorjem. Uživajte v izjemni zmogljivosti brez nepotrebnih motenj. Ne glede na to, ali delate, spite ali samo počivate, vam bo ta ventilator zagotovil osvežujoč vetrič brez motečega hrupa.

Vgrajena zaščita lopatic: ta ventilator je bil zasnovan z mislijo na vašo varnost. Ima vgrajeno zaščito lopatic, ki preprečuje nenameren dotik in ščiti vas in vaše ljubljene pred poškodbami. Udobno se namestite in uživajte v svežem vetriču popolnoma brez skrbi!

Nastavljiva višina: Ta ventilator vam ponuja tudi možnost nastavitve višine med 90 in 125 cm. Lahko ga prilagodite različnim situacijam in prostorom, da ob vsaki priložnosti zagotovite najboljši pretok zraka. Vsestranski ventilator, ki se prilagaja vašim potrebam!

Učinkovita moč: ta ventilator z močjo 50 W združuje izjemno zmogljivost z izjemno energetsko učinkovitostjo. Uživajte v osvežujočem vetriču, ne da bi vas skrbela pretirana poraba energije. Naj bo vaš dom hladen in prihranite pri računih za elektriko!

Nastavljiva hitrosti: Ta ventilator je opremljen s 5-krako vetrnico, ki ustvarja močan in osvežujoč zračni tok. Poleg tega ima 3 nastavljive hitrosti za prilagajanje vašim željam in potrebam. Uživajte v popolnem nadzoru nad intenzivnostjo vetra!

Specifikacije:

Funkcija nihanja
Nagibni mehanizem navzgor ali navzdol
Nastavljiva višina med 90 in 125 cm
Moč 50 W
5-kraka vetrnica
3 hitrosti
Dimenzije: 125 x 43 x 40 cm
Teža: 5,13 kg

Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270
Stoječi ventilator Sogo VEN-SS-21270
52,90 €
v predvrsto.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka