MIDEA All Esy Pro MSEPDU-24HRFN8-QRD0GW+MOX430-24HFN8-QRD0GW-7,3 kW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ogleni filter - Odpravlja neprijetne vonjave in nikotinski dim, lovi manjše prašne delce in preprečuje alergije. Pomnilnik položaja loput - lopute bodo samodejno nastavlj... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Alt-trgovina.si ponudbi
Ponudba trgovine Alt-trgovina.si za izdelek MIDEA All Esy Pro MSEPDU-24HRFN8-QRD0GW+MOX430-24HFN8-QRD0GW-7,3 kW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E15866
Prijavi napako
Ogleni filter - Odpravlja neprijetne vonjave in nikotinski dim, lovi manjše prašne delce in preprečuje alergije. Pomnilnik položaja loput - lopute bodo samodejno nastavljene v isti položaj, v katerem so bile, ko je bila klimatska naprava nazadnje izklopljena. Grelec posode za kondenzat - grelnik iz nerjavečega jekla hitro stopi ter odstrani sneg in led z zunanjih enot, kar zagotavlja stabilno zmogljivost ogrevanja. ECO funkcija - Klimatske naprave uporabljajo inovativen ECO način delovanja za varčevanje z energijo. S pritiskom na gumb bo klimatska naprava delovala v 8-urnem načinu, ki prihrani 60 % energije v primerjavi z običajnim načinom. Nizka temp. hlajenje - Posebno oblikovano tiskano vezje je odporno na nizke temperature, hitrost ventilatorja zunanje enote pa se lahko samodejno spreminja glede na temperaturo. kondenzacija. Klimatsko napravo lahko zaženete v hlajenje tudi pri zunanji temperaturi do -15°C. Super zgoščen filter - V primerjavi z navadnim filtrom za prah ima super zgosti filter večji učinek odstranjevanja prahu do 50 % in cvetnega prahu do 80 %. Funkcija Wind Avoid Me - Z daljinskim upravljalnikom prilagodite smer pihanja, da hladen zrak ne piha neposredno vame. Bio filter - Sestavljen je iz eko filtra, ki zadrži zelo majhne prašne delce, bakterije in mikroorganizme ter bioloških encimov, ki odstranijo do 95% bakterij. In do 99 % prahu ostane ujetega v filtru, zaradi česar je zelo učinkovit način sterilizacije.
MIDEA All Esy Pro MSEPDU-24HRFN8-QRD0GW+MOX430-24HFN8-QRD0GW-7,3 kW
MIDEA All Esy Pro MSEPDU-24HRFN8-QRD0GW+MOX430-24HFN8-QRD0GW-7,3 kW
945,50 €
v Alt-trgovina.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka