MIDEA Breezeless MOB01-12HFN8-QRD6GW(A)+MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW-3,5kW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Notranja enota Brezeeless+ je zasnovana tako, da zagotavlja maksimalno udobje zahvaljujoč inovativni tehnologiji razpršitve zračnega toka skozi 7.928 drobnih lukenj.TwinF... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Alt-trgovina.si ponudbi
Ponudba trgovine Alt-trgovina.si za izdelek MIDEA Breezeless MOB01-12HFN8-QRD6GW(A)+MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW-3,5kW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta klimatske naprave
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E15865
Prijavi napako
Notranja enota Brezeeless+ je zasnovana tako, da zagotavlja maksimalno udobje zahvaljujoč inovativni tehnologiji razpršitve zračnega toka skozi 7.928 drobnih lukenj.TwinFlap z mini luknjamiNič več ledenih sunkov vetra, ker lahko z zunanjo in notranjo loputo natančno izberete, kako rahel vetrič želite. Dvojne lopute se lahko vrtijo in razpršijo hladen zrak.Matrica z majhnimi luknjami za popolno odpravo pihanjaVseh 7.928 mikroluknjic na obeh loputah pretvori zračni tok v tisoče drobnih nizov hladnega zraka, ki se premikajo v vse smeri. Matrix zmehča zračni tok do te mere, da ga komaj čutite.Dizajn peščene ureStruktura vsake miniaturne luknje je v obliki peščene ure, ki razprši hladen zrak tako, da ga stisne in nato izpusti. Vsaka mikro luknja je drugačne velikosti in smeri, da se zagotovi enakomerna disperzija zraka in prepreči kondenzacija vode na loputah.Pametna vsestranska aplikacija – pametno upravljanjeAplikacija MideaAIR je veliko več kot digitalni daljinski upravljalnik vaše klimatske naprave: omogoča vam vklop klimatske naprave zunaj doma, nadzor vlažnosti zraka (raven med 30%-90%). Prav tako samodejno vklopi samočiščenje in programira pametno klimatsko krivuljo med spanjem.
MIDEA Breezeless MOB01-12HFN8-QRD6GW(A)+MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW-3,5kW
MIDEA Breezeless MOB01-12HFN8-QRD6GW(A)+MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW-3,5kW
566,08 €
v Alt-trgovina.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka