Molten V5B5000-DE – žoga za odbojko na mivki – velikost 5

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
OpisMolten V5B5000-DEMolten V5B5000-DEje vrhunska žoga za odbojko na mivki, namenjena tekmovalni igri. Izdelana je iz zelo mehkega sintetičnega usnja, kar zagotavlja izje... Preberi cel opis
64,99 € -10 %
58,49 €
-10 %64,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena 28. 05. 2024 ob 05:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sportnaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine sportnaoprema.si za izdelek Molten V5B5000-DE – žoga za odbojko na mivki – velikost 5. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02E0DAB5
Prijavi napako
OpisMolten V5B5000-DEMolten V5B5000-DEje vrhunska žoga za odbojko na mivki, namenjena tekmovalni igri. Izdelana je iz zelo mehkega sintetičnega usnja, kar zagotavlja izjemen občutek in nadzor med igro. Žoga je strojno šivana z globljimi šivi za dodatno trpežnost in dolgo življenjsko dobo.Top Wettspielball:Najboljša izbira za tekmovalne igre.Zelo mehko sintetično usnje:Omogoča udoben dotik in nadzor.Strojno šivana in globlji šivi:Povečana vzdržljivost.Odlične letalne lastnosti:Precizni in stabilni leti za vrhunsko igro.Vodoodbojna:Primerna za igranje v vseh vremenskih pogojih.DVV Beach 1 certifikat:Najvišji standard kakovosti za tekmovalne žoge.Dopolnite svojo opremo s kakovostno žogo Molten V5B5000-DE in uživajte v vsaki igri na mivki!
Molten V5B5000-DE – žoga za odbojko na mivki – velikost 5
Molten V5B5000-DE – žoga za odbojko na mivki – velikost 5
58,49 €
v sportnaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka