Črpalka za gorivo - hitrost sesanja: 12 l/min - baterijsko napajanje - dolžina dovodne cevi 50,5 cm - 3 adapterji

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sesalna črpalka omogoča najlažji prenos bencina iz kanistra v rezervoar. Tako je polnjenje traktorja za trato enako enostavno kot polnjenje motornega čolna ali tovornjaka... Preberi cel opis
75,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

34 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Črpalka za gorivo - hitrost sesanja: 12 l/min - baterijsko napajanje - dolžina dovodne cevi 50,5 cm - 3 adapterji. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DEB9FB
Prijavi napako
Sesalna črpalka omogoča najlažji prenos bencina iz kanistra v rezervoar. Tako je polnjenje traktorja za trato enako enostavno kot polnjenje motornega čolna ali tovornjaka. Zahvaljujoč baterijskemu napajanju lahko sifonsko črpalko uporabljate, kjer koli je to potrebno. Poleg bencina lahko črpalko uporabljate tudi za dizelsko gorivo, parafin ali lahka olja. S tremi nastavki različnih velikosti lahko 50,5 cm dolgo sesalno cev črpalke za gorivo priključite na večino običajnih kanistrov. Fleksibilno, a prožno cev lahko brez težav namestite v posodo in tako zagotovite optimalen prenos. Ko jo namestite, lahko 100 cm dolgo cev za dovajanje priročno napeljete do rezervoarja naprave na bencinski pogon. S pritiskom na gumb lahko začnete ali ustavite prenos tekočine. Z največjim pretokom 12 l/min lahko gorivo hitro in zanesljivo prevažate. Funkcija samodejnega zaustavljanja preprečuje, da bi se rezervoar prepolnil. Cevi so izdelane iz trpežnega polietilena, ki je odporen na vse vremenske razmere in je idealen za prenos tekočin. Napravo napajajo 4 baterije AA (niso vključene), zaščitene z vodotesnim pokrovom. V nujnih primerih zadostujeta tudi dve bateriji AA. Opomba: Črpalka ima življenjsko dobo 120 ur in ni primerna za neprekinjeno uporabo. Sesalne črpalke ne uporabljajte z razredčili, topili, vročimi tekočinami, acetonom, benzenom ali krezolom.
Črpalka za gorivo - hitrost sesanja: 12 l/min - baterijsko napajanje - dolžina dovodne cevi 50,5 cm - 3 adapterji
Črpalka za gorivo - hitrost sesanja: 12 l/min - baterijsko napajanje - dolžina dovodne cevi 50,5 cm - 3 adapterji
75,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka