Moto jakna Ozone Jet II black-fluo yellow

Moto jakna Ozone Jet II black-fluo yellow

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Jakna je izdelana iz 100 % poliestra 500D.Mehka in zračna podloga iz poliestrske mreže.Odstranljiva in nepremočljiva membrana zagotavlja nepremočljivost jakne.Inovativne ... Preberi cel opis
159,00 € -6 %
149,90 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 1 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o motozem.si ponudbi
Ponudba trgovine motozem.si za izdelek Moto jakna Ozone Jet II black-fluo yellow. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DE67CC
Prijavi napako
Jakna je izdelana iz 100 % poliestra 500D.Mehka in zračna podloga iz poliestrske mreže.Odstranljiva in nepremočljiva membrana zagotavlja nepremočljivost jakne.Inovativne plošče iz materiala Steel Mesh zagotavljajo popolno prezračevanje, zato je jakna primerna za vožnjo tudi v vročih poletnih dneh.Prilagoditve na rokavih in predelu bokov omogočajo popolno prileganje.Dvojni in trojni šivi občutno povečajo trpežnost jakne.Jakna vključuje ščitnike CE-stopenj 1 na ramenih in komolcih, ki znatno povečujejo varnost.Položaj ščitnikov za komolce je mogoče prilagoditi. Žep, ki omogoča uporabo ščitnika za hrbtenico.Mehak zaključek ovratnika za maksimalno udobje.Odsevni elementi za večjo vidljivost kolesarja.360° zadrga (+ kratka zadrga) omogoča pripenjanje jakne na hlače.Udoben tovorni žep na hrbtu.2 notranja žepa, 2 zunanja žepa. Bogato opremljena kratka jakna po dostopni ceni!
Moto jakna Ozone Jet II black-fluo yellow
Moto jakna Ozone Jet II black-fluo yellow
149,90 €
v motozem.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka