Oxford Hotgrips Evo Thermistor Ogrevani ročaji za ATV

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ergonomski ročaji z obliko površine, zasnovani za optimalno udobje pri vožnji štirikolesnika z ročico za plin.Za krmilo premera 22 mm. Ročaji se trdno držijo na mestu zar... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 1 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o motozem.si ponudbi
Ponudba trgovine motozem.si za izdelek Oxford Hotgrips Evo Thermistor Ogrevani ročaji za ATV. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DE42B3
Prijavi napako
Ergonomski ročaji z obliko površine, zasnovani za optimalno udobje pri vožnji štirikolesnika z ročico za plin.Za krmilo premera 22 mm. Ročaji se trdno držijo na mestu zaradi oprijemljive notranje gumijaste površine in pritrditve z vijačnimi objemkami. Celotna dolžina ročaja je 130 mm (po potrebi se lahko skrajša na 120 mm). Končni pokrov ročaja je mogoče odstraniti za uporabo z utežmi ali ogledali na koncu krmila. Ojačana gumijasta plast na območjih večje mehanske obrabe na ročaju zagotavlja daljšo življenjsko dobo pred obrabo in izboljša odpornost proti prenosu vibracij. Nov sistem navijanja in razporeditev grelnih žic po območjih za enakomernejše segrevanje celotnega ročaja. Vgrajeni senzorji za ocenjevanje prilagodljivih nastavitev ogrevanja. Plošča za ogrevanje ročice za plin s pritrditvijo na ročico s pomočjo priložene krčljive folije. Pregledna, intuitivna za upravljanje, na dež odporna ogrevalna plošča s petimi nastavitvami temperature od 35 °C do 45 °C."Inteligentno" ogrevanje s ploščo, ki vsebuje krmilno enoto. Možnost shranjevanja zadnje nastavitve ogrevanja v spomin za primer ponovnega vklopa ogrevanja (ta funkcija je mogoča le, če je napeljava priključena na tokokrog vžiga). Popolnoma vodotesna zasnova nadzorne plošče, ročajev, ogrevanja s palcem, dvojno izolirane napeljave in robustnih vodotesnih priključkov z zaščito pred odklopom navoja in stopnjo zaščite IP67. Način varčevanja z energijo baterije samodejno izklopi grelnik, če pozabite izklopiti vžig. Paket vključuje tudi okvir za namestitev nadzorne plošče.
Oxford Hotgrips Evo Thermistor Ogrevani ročaji za ATV
Oxford Hotgrips Evo Thermistor Ogrevani ročaji za ATV
178,50 €
v motozem.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka