Aqua Marina Cascade 112 (340 cm)

Aqua Marina Cascade 11'2 (340 cm)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:S CASCADE bodo pustolovščine v naravi lahke, a fascinantne, saj združujejo kajakaško in stoječo zabavo na deski. S širino 35'' ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Aqua Marina Cascade 11'2 (340 cm). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DCD430
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:S CASCADE bodo pustolovščine v naravi lahke, a fascinantne, saj združujejo kajakaško in stoječo zabavo na deski. S širino 35'' je ta hibrid SUP kajaka zelo stabilen, debelina 8'' pa omogoča največjo prostornino, ki je primerna za družinske veslače in tiste, ki imajo odlično opremo za pustolovščine na dolge razdalje. Edinstvena zasnova kokpita, opremljena z značilnim pršilom za kajak, omogoča enostavno zamenjavo s kajaka s sedežem na kajaka s sedežem na kajaku s sedežem za visoke hitrosti kajaka. Celotna paluba EVA podloge za stopala z globokimi utori zagotavlja nedrsečo in udobno izkušnjo med veslanjem stoje. Izdelan s tehnologijo Drop Stitch Light, je CASCADE izjemno prenosljiv, hkrati pa neverjetno tog. Ta dragoceni večnamenski kajak je opremljen s celotnim paketom dodatne opreme, vključno z usmerjenim sistemom dvojnih plavut, dvojnimi mrežami za tovor in vrhunskim oblazinjenim sedežem z visokim naslonom. BUNGEE SISTEM Z dvojno mrežo za tovor in nastavljivim zamaškom za bungee vrvico, ki je idealen za prenašanje vse opreme in potrebščin. GRADNJA Dvokomorna konstrukcija, ki je taktično zasnovana za preklop SUP-Kayak, ki ustvarja stojni pladenj in kokpit. PALUBA ZA NOGE Podloga EVA iz krokodilje kože z diamantnimi žlebovi na celotni palubi za udobno potovanje kot iSUP ali kajak. ROČAJ ZA NOŠENJE Več ročajev iz neoprena omogoča enostaven transport. SEDEŽNI SISTEM D-obročki iz nerjavečega jekla in Velcro dizajn za vzdržljivo oblazinjeno povezavo sedeža. KAYAK SPRAY KRILO Enostavno nastavljiva zasnova pršilnega krila za kajak omogoča priročno namestitev. ODVODNI VENTIL Integrirana zasnova superhitrega samoreševalnega izpustnega ventila. GUMIRANI VENTIL Nadgrajen gumijasti obliž zračnega ventila, ki zagotavlja uporabniku prijazna navodila in boljšo zrakotesnost v težkih okoljih. SISTEM FIN Odstranljiv drsni sistem dvojnih plavuti za dodatno smerno stabilnost. VISOKOTLAČNI KAJAK Glavna plošča in komora trupa, izdelana iz PVC tkanine s padajočimi šivi, debeline 20 cm. Odstranljiva osrednja komora na krovu, izdelana iz PVC tkanine s padajočimi šivi, debeline 7 cm. Snemljiv sedež z visokim naslonom in gobasto blazino. Kaj je v škatli Nahrbtnik z zadrgo Črpalka z dvojnim delovanjem Liquid Air V1 Dual Tech veslo 2 v 1 Sedež za kajak Potisnite sredinsko plavut (2) Spray krilo Varnostni povodec
Aqua Marina Cascade 11'2 (340 cm)
Aqua Marina Cascade 11'2 (340 cm)
612,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka