Elodie - Kapa Nordic Woodland 0-6m

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Otroška in odrasla zimska kapa bo poskrbela tako za majhne kot velike glavice. Izdelana je iz naravnih vlaken, ki zagotavljajo odlično absorbcijo vlage in hkrati omogo... Preberi cel opis

24,90 €
0-14 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o hajdi.si ponudbi
Ponudba trgovine hajdi.si za izdelek Elodie - Kapa Nordic Woodland 0-6m. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta pokrivala
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DAFF49
Prijavi napako

Otroška in odrasla zimska kapa bo poskrbela tako za majhne kot velike glavice. Izdelana je iz naravnih vlaken, ki zagotavljajo odlično absorbcijo vlage in hkrati omogočajo zračnost. Modal vlakna in bombaž dajejo razkošno mehkobo, hkrati pa so elastične, da se lepo oprimejo in prilagajajo prav vsakomur. Da bodo ušeska vedno na toplem, ima kapica tudi dvojni sloj obrobe, kar nudi odlično zaščito tudi pred vetrom in v še tako mrzlih zimskih dneh.

Blagovna znamka Elodie s svojim prepoznavnim skandinavksim stilom vedno poskrbi tudi za čudovit design, ki ga lahko kombinirate po svojih željah. Sedaj lahko izberete tudi matchy-matchy kombinacijo, saj so kapice na voljo tudi v velikosti 3-100 let.

Elodie - Kapa Nordic Woodland 0-6m
Elodie - Kapa Nordic Woodland 0-6m
24,90 €
v hajdi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka