Nahrbtnik WALKER, Roll-up Two, Lavender/Biscuit

Nahrbtnik WALKER, Roll-up Two, Lavender/Biscuit

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nahrbtnik za prosti čas Walker Roll-up Two v izvedbi Lavender/Biscuit z odsevnimi elementi ima oblazinjeno hrbtišče ter anatomsko oblikovane in po višini nastavljive nara... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Nahrbtnik WALKER, Roll-up Two, Lavender/Biscuit. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DAD38F
Prijavi napako
Nahrbtnik za prosti čas Walker Roll-up Two v izvedbi Lavender/Biscuit z odsevnimi elementi ima oblazinjeno hrbtišče ter anatomsko oblikovane in po višini nastavljive naramnice. Nahrbtnik je primeren tako za šolo kot za mestni nahrbtnik. Funkcionalne lastnosti nahrbtnika Walker Roll-up Two: - oblazinjeno hrbtišče ter anatomsko oblikovane in po višini nastavljive naramnice - razširljiv glavni prostor z navijalnim zapiranjem zaklopni gumb in trak s kovinsko zaponko - glavni predal s prostorom za prenosni računalnik do velikosti 15“ in žepom za dokumente A4 - stranska zadrga z dostopom do glavnega predala - stranski zatezni trakovi za zmanjšanje prostornine nahrbtnika, - trak za obešanje nahrbtnika - spodnji del nahrbtnika je prekrit z rjavim materialom videza krtačenega usnja, ki je odporen na umazanijo - 50-odstotno recikliran poliesterski material, izdelan iz recikliranih plastenk PET - material z impregnacijo proti vodi in umazaniji Parametri: prostornina: 23-30 l teža: približno 640 g velikost: 29 x 45-63 x 17 cm
Nahrbtnik WALKER, Roll-up Two, Lavender/Biscuit
Nahrbtnik WALKER, Roll-up Two, Lavender/Biscuit
57,00 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka